Επαγγελματίες εξαπατητές! Η χθεσινή συμφωνία δεν ήταν συμφωνία λέει τώρα ο Κ. Χρυσόγονος για να δικαιολογήσει τα αριστερά μνημόνια


Οι Συριζαίοι μπορούν άνετα να τετραγωνίσουν τον κύκλο παίζοντας με τις λέξεις!

«Η χθεσινή συμφωνία δεν είναι καν συμφωνία. Είναι ένα πλαίσιο διαπραγμάτευσης», δήλωσε ο μουδιασμένος από την μνημονιακή σφαλιάρα, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, στον RealFM, 97.8, σχετικά με το αποτέλεσμα του χθεσινού Eurogroup, όπου αποφασίστηκε τετράμηνη παράταση για το μνημόνιο.

Και πρόσθεσε: «Εμείς υποσχεθήκαμε ότι θα καταθέσουμε, μέχρι τη Δευτέρα, τις προτάσεις μας και οι απέναντι υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν αυτές τις προτάσεις και θα έρθουν σε έναν διάλογο μαζί μας μέχρι τα τέλη Απριλίου».

-Εδώ βέβαια παραδέχεται ευθέως πως ο Σύριζα συνεργάζεται με την τρόϊκα - που θα έδιωχνε ο Σύριζα - διαψεύδει ευθέως Βαρουφάκη και Τσίπρα και τις δηλώσεις τους, αλλά και τις σφοδρές διαφωνίες στο εσωτερικό του Σύριζα, αλλά μην το κάνουμε θέμα!΄

Ετσι κι αλλιώς ακούγεται από μακρυά ένα ελικόπτερο να έρχεται... Γιατί άραγε;;;

Υ.Γ.: Αφού δεν ήταν συμφωνία φανταζόμαστε ο Σύριζα, από Δευτέρα, θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του ώστε να ανακουφιστεί η κοινωνία.

Έχουμε και λέμε: 

1)Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων Δημοσίων Υπαλλήλων
2)Επαναπρόσληψη των καθαριστριών
3)Ακύρωση των όλων των ιδιωτικοποιήσεων
4)Επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής
4)Κρατική ακτοπλοΐα
5)Κατάργηση της αξιολόγησης
6)Αύξηση μισθών στον δημόσιο
7)Κατάργηση ΕΝΦΙΑ
8)Κούρεμα όλων των οφειλών και των κόκκινων δανείων

Αναμένουμε, μαζί με την κοινωνία! Γιατί οι ανάγκες του λαού μας δεν ξέρουν από πολιτικάντικα κόλπα, ούτε από τετραγωνισμούς του κύκλου!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :