Είμαι ο Φρούραρχος και σήμερα έχω ρεπό

Αποτέλεσμα εικόνας για πολάκης γεωργιάδης

Γράφει ο Διηνέκης Ιεροφεγγής.

Ελληνική Βουλή, μήπως τελικά είσαι πιστό σκυλί του Σόιμπλε, κότα λειράτη και αρχιγαϊδούρι;

Τον Μάιο του 2013 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με εντολή του προέδρου της βουλής απεβλήθη από την αίθουσα του κοινοβουλίου διότι σε ομιλία του ξεστόμισε την ύβρι ...”Mr. Alexis”. 

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:Σήμερα, το ίδιο κοινοβούλιο, αυτός ο ... ναός της δημοκρατίας και όλο το (αντι)συνταγματικό τόξο, έκλεισε τα αυτιά του στα “γαλλικά” που αντάλλαξαν ο υπουργός Πολάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Και δεν ήταν η πρώτη φορά...Κανένας πρόεδρος δεν έδειξε να προσβάλλεται από αυτά που ακούστηκαν, κανένας φρούραρχος δεν κλήθηκε να αποβάλει τους ταραξίες και κανένα κανάλι δεν μίλησε για προσβολή του κοινοβουλευτικού έργου όπως έκαναν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι πρωταθλητές σε άρσεις ασυλίας. Μέτρο που έπρεπε να μπει στην βουλή η Χρυσή Αυγή για να το βλέπουμε να εφαρμόζεται, πάντα όμως εναντίον των ”ναζί εγκληματιών” που φέρουν στο στήθος τον Μαίανδρο.

Αγαπητοί κύριοι του (αντι)συνταγματικού τόξου...

Πέρασε πια ο καιρός που ο ελληνικός λαός δεν μπορούσε να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν ένα μέρος του στα...”άκρα” της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του μπορεί να είναι πονεμένος, εξαθλιωμένος, παραπλανημένος και ταυτόχρονα βολεμένος στην απάθεια του μικροσυμφέροντός του αλλά έχει πάντα γραμμένη στα γονίδιά του την έντονη απέχθεια προς αδικία αλλά και την άκρατη υποκρισία. 

Αυτοί είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες οι οποίοι σε συνδυασμό με το ξεπούλημα της χώρας από το ναρκισιστικά αυτοαποκαλούμενο ...”συνταγματικό τόξο” αλλά και την αθρώα λαθρομετανάστευση που ισλαμοποιεί την Ελλάδα, οδήγησαν ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού στην απόφαση να εμπιστευτεί την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή. 

Μέρα με την μέρα και παρά τις βρώμικες λυσσαλέες προσπάθειες ενός σάπιου καθεστώτος να κτυπήσουν το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μέσω μιας στημένης πολιτικής δίκης, η Χρυσή Αυγή αν και κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, μεγαλώνει και με την αταλάντευτη πίστη της στα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει αγγίζει και περισσότερο τις καρδιές των Ελλήνων και κάνει την ΝΙΚΗ να φαίνεται πια κοντά. 

Και σε ότι με αφορά, είμαι κι εγώ υπερήφανος υποστηρικτής της μεγαλύτερης “εγκληματικής οργάνωσης” του πλανήτη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :