Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς δανεικά. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Ιδανικά...!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μπαίνουμε αισίως στο τριήμερο μιας ακόμη μεγάλης Εθνικής Εορτής.

Σωστά γράφεται, πως παραδόξως, οι Έλληνες εορτάζουμε την έναρξη και όχι την λήξη του πολέμου, όπως όλοι οι υπόλοιποι...

Ίσως, γιατί οι κατακτητές δεν έπαψαν ποτέ να μας επιτίθενται! Επίδοξοι κατακτητές, µε νέα ονόµατα, πιο κοµψά και όμορφα ρούχα και γυαλισμένα παπούτσια, υπάρχουν και σήµερα, και τούτοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους Ιταλούς του Μουσολίνι και τους Γερμανούς του Χίτλερ!

Αυτό το καταλαβαίνουμε πλέον όλοι, σήµερα που η χώρα µας υποµένει, υποφέρει και δυστυχεί εξαιτίας τους...

Μόνο που κι αυτοί κάνουν το αιώνιο λάθος.

Αγνοούν όσοι μας επιβουλεύονται, τόσο οι Ευρωπαίοι Ηγεµόνες - τοκογλύφοι όσο και οι νεόκοποι ντόπιοι δήθεν αριστεροί - ψευτοεπαναστάτες, την Αθάνατη, Αγωνιστική, Ελληνική Ψυχή.

Στον απάνθρωπο σημερινό "ευρωπαϊκό οικονομικό (εξ)ορθολογισµό", λοιπόν, οι Έλληνες, αντιπαρατάσσουµε την ψυχή μας!

Και αυτή η ψυχή δεν µετριέται σε ευρώ και οµόλογα "...δεν μετριέται με το στρέμμα... Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα..." Γιατί οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς δανεικά. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Ιδανικά...!

Στους ωµούς εκβιασµούς και τα απειλητικά ψευτοδιλήµµατα τους, αντιτάσσουμε την ηρωική αντίσταση και τις αξεπέραστες, αληθινές ορθοδιληµµατικές πανάρχαιες αρετές που πηγάζουν από το χάραμα της ιστορίας μας και θα μας ακολουθούν ως το τέλος και του τελευταίου της φυλής μας!

"Ή ταν ή επί τας" και "Ελευθερία ή Θάνατος" είναι οι δυο φράσεις που πάντα θα μας οδηγούν σε προσωπικά και συλλογικά ολοκαυτώµατα, ολοκαυτώματα που θα δικαιώνουν το πάθος του αγώνα μας για Ελευθερία, απέναντι σε ισχυρότερους από εμάς εχθρούς.

Ευγνώµονες στους επώνυµους και ανώνυµους αγωνιστές του Έθνους, υποκλινόμαστε, και αποτείουμε µε υπερηφάνεια, τον οφειλόµενο φόρο τιµής, στρέφοντας αποφασιστικά το βλέμμα, σε όσους αποθέτουν με βδελυγμία το δικό τους βέβηλο βλέµµα στην ιερή ετούτη γη, δηλώνοντας τους ότι εδώ, είναι Ελλάδα!

Εδώ, είναι η Γη του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη, του Αλεξάνδρου, εδώ, απ' άκρη σε άκρη, στα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής, από τον τελευταίο βράχο στην θάλασσα δυτικά και βόρεια, προς Ιταλία και Αλβανία, μέχρι επάνω στην Β. Ήπειρο, και από την Κύπρο μας, μέχρι και κάτω από την Κρήτη και τα νησιά που βρέχονται από το Λυβικό Πέλαγος, ως το βορειοανατολικότερο σημείο του Έβρου, όπου πέφτει η σκιά της γαλανόλευκης, στα 2500 νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και τα παράλια της Ιωνίας, και πέρα, ο Πόντος, η Ανατολική Θράκη, είναι γη Ελληνική, ελεύθερη ή περιμένει από εμάς την λευτεριά... Είναι η Ελλάδα της καρδιάς μας...

Το λέει η Ιστορία, το δείχνουν τα μνημεία και οι τάφοι που κρύβονται στη γη και ασφυκτιούν και βγαίνουν στην επιφάνεια και το επιβεβαιώνουν, το επιβάλουν τα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά, που ακόμη βρίσκονται διάσπαρτα στα βουνά της Πίνδου, ή θαμμένα κάπου πρόχειρα στην Κύπρο, το λένε τα ναυάγια, το λένε οι βουνοκορφές!

Οι Έλληνες πάντα θα ενώνονται απέναντι στον εχθρό, ξεχνώντας τις όποιες μικρές ανόητες αιτίες που τους χωρίζουν... Το κάναμε μια, δυο, τρεις, χίλιες, και θα το ξανακάνουμε εαν χρειαστεί, άλλες χίλιες εκατό δεκατρείς φορές. 
Μακάρι να ΜΗΝ χρειαστεί... 
Αλλά να ξέρουν όλοι αυτοί που μας λοιδορούν πως είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι!

Από σήμερα, οι φοβερές Ελληνικές σημαίες να ξεδιπλωθούν και πάλι στον αέρα...!

Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω η Ελλάδα! 
Ζήτω η Ιστορία που θέλουν να ξεχάσουμε!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :