Τολμώ να Πιστεύω! Τολμώ να Ελπίζω..


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εκβιάζει (και δεν εκβιάζεται), δεν απειλεί (και δεν απειλείται)!

Μιλά πάντα με αποδείξεις, με διευθύνσεις και ονόματα, γιαυτό και την θέλουν στο περιθώριο και γιαυτό όμως, δεν είναι τυχαίο, πως στην συνείδηση του κόσμου έχει καταξιωθεί ως η μελλοντική δύναμη προοπτικής και προκοπής του τόπου!

Γιατί όλοι οι Έλληνεςμ κρυφά ή φανερά, περιμένουν το καλύτερο γιαυτούς και την Πατρίδα! Και το περιμένουν από τους Χρυσαυγίτες και την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και από τον ίδιο τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο!

Εμείς, όσοι ασχολούμαστε ενεργά με το κίνημα, περιμένουμε να τελειώσει η γαμωδίκη, να προετοιμαστούμε σωστά για να μην αντιμετωπίσουμε και να μην έχουμε τα ίδια με τον Σύριζα, και μετά να προχωρήσουμε με όλους τους Έλληνες, δυνατοί και ενωμένοι να αποκαταστήσουμε την χώρα μας εφαρμόζοντας το πρόγραμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, εφαρμόζοντας την ιδεολογία μας που δεν είναι άλλη παρά μόνον η Ελλάδα!

Η τελική Νίκη, θα είναι για όλους τους Έλληνες, η απόλυτη δικαίωση του αγώνα μας.

Ένας αγώνας που δεν έχει άλλους υποστηρικτές εκτός από τους Έλληνες!

Ο αγώνας μας δεν έχει άλλους τρόπους, εκτός από τους διαδικτυακούς χώρους, και εκεί περιορισμένα, τα γραφεία και την εφημερίδα της, για να μιλήσει στους Έλληνες αφού δεχόμαστε εδώ και χρόνια έναν καθημερινό και ανηλεή πόλεμο.

Είμαστε από παντού αποκλεισμένοι, έρμαια στην πένα και στο λόγο κάθε δημοσιογράφου που έχει εντολές να μας εξοντώσει ηθικά, φυσικά απροστάτευτοι απέναντι σε κάθε αριστερό ή ποινικό σκουπίδι που του δίνουν ένα όπλο και καθοδηγείται πληρωμένος από τις φυλακές ή από τα γραφεία των διαφόρων "δημ(ι)οκρατικών κομμάτων"....

Τα φώτα της δημοσιότητας ανάβουν για εμάς μόνο όταν γίνεται κάποιο αδίκημα! 
Έγκλημα κατά προτίμηση!
Εκεί ακουλουθείται μια σαφέστατη ντιρεκτίβα: Κάθε εγκληματίας, πρώτα πρέπει να ερωτάται το πολιτικό του φρόνημα.

Αν τυγχάνει και ανήκει στο ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. στο ΣυΡιζΑ στο ΚΚΕ υποβαθμίζεται η προβολή του.

Αν όμως ο εγκληματίας έχει περάσει έστω και ένα στενό επάνω απο μία τοπική της χρυσής Αυγής, ή το σπίτι του κοιτά σε γραφείο της Χρυσής Αυγής, αμέσως βαφτίζεται Χρυσαυγίτης!

Μπορεί και να έχει περάσει κάποιος απο τα γραφεία μας και να έχει μπει και σε κάποιο ψηφοδέλτιο μας η να έχει έστω μια φωτογραφία με κάποιον αλλον που συνεχίζει να είναι υποστηρικτής.

Τι σημασία έχει αυτό; Δεν είμαστε μάντεις για να ξέρουμε τι μαλακία θα κάνει στο μέλλον κάποιος ή να ψάχνουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν κάποιος άλλος! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ...Κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία είναι όπως όλα τα άλλα κόμματα! Και κλέφτες μπορεί να έχουν μπει και απατεώνες μπορεί να έχουν μπει και ότι θέλετε. Ποιο κόμμα ζητά πιστοποιητικά από ψυχολόγους ή ποινικό μητρώο για τον καθένα;

Προσέξτε όμως! Γιατί υπάρχει μια διαφορά.

Στην Χρυσή Αυγή δεν καλύπτουμε κανέναν! Στην παραμικρή ανοησία κάποιου, αυτός διαγράφεται απο τις τάξεις μας. Τους παραβατικούς τους πατάσσουμε και τους αποπέμπουμε από δίπλα μας, ενώ στα αλλα κόμματα, ανάλογα με τις γνωριμίες που έχουν, τους προστατεύουν και τους καλύπτουν...

Δείτε λοιπόν τι γίνετε στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ και αλλού! Κατάδικοι ή υπόδικοι:   παιδεραστές, βιαστές, εκβιαστές, καταχραστές, και κάθε λογής καρύδι, βρίσκονται όλοι κάτω από την ίδια στέγη. Ακόμη και στη δικαιοσύνη ισχύει αυτό! Γιατί η διαφθορά των πολιτικών χαϊδεύει την διαπλοκή και το ποιον ακόμη και του Ντογιάκου!

Την ίδια ώρα, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, στην ατελείωτη γαμωδίκη τους, δικάζεται για εγκλήματα που έκαναν άλλοι, που μπορεί να πέρασαν από την Χρυσή Αυγή ή και όχι, αλλά τη στιγμή της τέλεσης κάποιου αδικήματος, κανείς από αυτούς δεν ήταν ενεργό μέλος κάποιας Τ.Ο. ή εντός του κινήματος, σε κάποιο πόστο!

Αυτή είναι και μια σημαντική και ειδοποιός διαφορά της Χρυσής Αυγής με οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή απόκομμα!

Η πρόθεση λοιπόν να "δένουν" κάποιοι, κάθε φορά, τον κάθε σαρδανάπαλο παραβατικό με την ΧΑ έχει καταντήσει ανέκδοτο... Και δεν γελάει κανείς γιατί δεν πείθει κανέναν.

Τον στόχο τους τον ξέρουμε. 

Ζητούν απεγνωσμένα να πάψουμε να μιλάμε, μακάρι και να πάψουμε να υπάρχουμε!

Όσο βλέπουν πως εμείς συνεχίζουμε και τα ποσοστά μας ανεβαίνουν, τότε βάζουν τους δημοσιογράφους να συνδέσουν τα ασύνδετα!
Αν δεν πετυχαίνουν τίποτε με αυτούς, τότε επιστρατεύουν την δικαιοσύνη. 
Και όταν δεν τα καταφέρνουν ούτε με την δικαιοσύνη, τότε μας δολοφονούν!

Πολλές φορές συμβαίνουν και όλα μαζί, ταυτόχρονα... Πλέον γνωρίζουμε τις μεθόδους τους. 
Τις ζήσαμε... Είδαμε το αίμα του Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη να ρέει στην άσφαλτο, το απόγευμα της 1ης Νοέμβρη του 2013 εξαιτίας όλης αυτής της λογικής που συνεχίζεται ακόμη σήμερα!

Ότι και αν λένε, εμείς, με όποιον τρόπο μπορούμε, δεν θα σταματήσουμε στιγμή να αποκαλύπτουμε ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όλους εκείνους που συνωμότησαν εναντίον του λαού και της πατρίδας!

Όλους εκείνους που συνωμότησαν εναντίον του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Όλους εκείνους που με ψέμματα και δόλιους τρόπους καθημερινά σπέρνουν ανέμους, στήνοντας ανυπόστατες και άθλιες κατηγορίες "μεταξύ τύρου και αχλαδιού" και σύντομα θα θερίσουν τις θύελλες που τους αξίζουν μέσω της αλήθειας και της δικαιοσύνης!

Τίποτα δεν μας σταματά. Και ο πανικός τους είναι η δύναμη μας!

Η Χρυσή Αυγή είναι ο Μαίανδρος και ο Αρχηγός της, ο Αρχηγός της και ο Μαίανδρος... Και μετά είναι κάθε αγνός Έλληνας που θέλει Ελεύθερη και Ανεξάρτητη και Ισχυρή την Ελλάδα μας... 
Εσύ και εγώ...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :