Ρατσισμός κατά Ελλήνων - Αεροδιακομιδή για προσφυγόπουλο - Ούτε ασθενοφόρο για Ελληνόπουλο

Φωτογραφία αρχείου

Επιστολή Αναγνώστριας.
Γράφει η Μαρία Χαλάτση.

Διάβασα τις προάλλες στο διαδίκτυο για ένα 6χρονο "προσφυγάκι" που χτυπήθηκε σε τροχαίο στην Λέρο και αεροδιακομίστηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αυτόματα μου πέρασε από το μυαλό η είδηση που είδα την προηγούμενη μέρα και αφορούσε ένα δυστύχημα στα Ζωνιανά Κρήτης με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι και την μητέρα του. 

Για αυτούς δεν υπήρχε ασθενοφόρο! 
Μήπως γιατί ήταν ..Έλληνες; 

Και ερωτώ κ. Τσίπρα και εσας του λοιπού "δημοκρατικού" τόξου: 

Θεωρείτε τη διαπίστωση μου "ρατσιστική και ξενοφοβική"; 

Πώς τολμάτε να λέτε εμένα και όσοι ενδιαφερόμαστε για τους συνέλληνες μας, "ξενοφοβικούς και ρατσιστές", όταν τόσο απροκάλυπτα μας στερείτε το δικαίωμα στην ζωή; 

Όταν σε μένα προσωπικά και εκατομμύρια άλλους Έλληνες μας στερείτε το δικαίωμα για εργασία, για οικογένεια, για υγεία, ακόμα και να μιλάμε για αυτή την δική σας ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι μας κι απέναντι σε μένα προσωπικά ως Ελληνίδα, για να μπορείτε ανενόχλητοι να "χαιδεύετε" τους εισβολείς προστατευόμενους σας;  

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας ότι όλα λειτουργούν βάση σχεδίου για την εξόντωση του και αντικατάσταση του με όλους αυτούς που κουβαλήσατε στην χώρα μας και πως το πλέον και μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθαν για να μείνουν ακόμη και στα... σπίτια μας! 

Αυτό, λοιπόν, που εσείς αποκαλείται απαξιωτικά ως "ρατσισμό και ξενοφοβία" εμείς το λέμε Ελληνική Ψυχή και αλληλεγγύη στον Έλληνα και στην Ελληνίδα που δοκιμάζεται καθημερινά, υπομένει φόρους, αδικίες, δολοφονείται από την έλλειψη υγείας, στερείται προοπτικής από την έλλειψη παιδείας, στερείται ακόμη και του αέρα να αναπνεύσει από την μπόχα και την δυσωδία που αποπνέει η πολιτική σας. 

Δεν θα σας αφήσει κανείς μας να ολοκληρώσετε το σχέδιο σας! Να είστε (αν)ήσυχοι...

Υ.Γ. Δεν καταδικάζω σε καμιά περίπτωση την επιχείρηση διάσωσης του 6χρονου παιδιού και την αεροδιακομιδή του από την Λέρο στην Κρήτη αλλά ως Ελληνίδα ΑΠΑΙΤΩ την ίδια αντιμετώπιση και εγρήγορση του συστήματος και όταν περιστατικά υγείας αφορούν Έλληνες και Ελληνόπουλα!

Υ.Γ.2:  Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ρατσισμόσ κατά ελληνων\


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :