Βαθιά προβοκάτσια από το Newsit με στόχο την Χρυσή Αυγή


Πριν λίγες ημέρες γράφαμε πως αρχίζουν και χάνουν τα λογικά τους με την καθημερινή αύξηση των ποσοστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!

Mε μία εμετική και συκοφαντική ανάρτηση το γνωστό σε όλους μας newsit προσπάθησε να εμπλέξει την Χρυσή Αυγή σε τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος της Ισιδώρας Πόγκα προφανώς από την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς που έχει προηγούμενα με την συγκεκριμένη εφέτη. 

Μάλιστα, οι εγκέφαλοι του συγκεκριμένου site ανακάλυψαν πως η εισαγγελέας Πόγκα δικάζει και την υπόθεση της Χρυσής Αυγής! Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα δεν έχει καμία ενεργό συμμετοχή στην δίκη, αλλά ήταν στο δικαστικό συμβούλιο του βουλεύματος, δηλαδή 1,5 χρόνο πριν!Διαβάστε επίσης: Στοχοποιημένη από τους “Πυρήνες της Φωτιάς” η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα - Παραπληροφόρηση από τους επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής

Ιδού το συκοφαντικό ρεπορτάζ που τελικά κατέβηκε


Το δέμα έφτασε στο σπίτι της Εισαγγελέως που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Το  σπίτι της εισαγγελέως βρίσκεται στο Χολαργό και το δέμα είχε παραλήπτη την ίδια

Η ίδια θεώρησε ύποπτο το δέμα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

Στο θέμα υπήρχαν τρεις φωτοβολίδες ναυτικές με συνδεσμολογία που θα ήταν ικανές να την τραυματίσουν σοβαράΚυριολεκτικά άγιο είχε η εισαγγελέας της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία έλαβε σήμερα στο σπίτι της στο Χολαργό ένα δέμα με παραλήπτη την ίδια. Ωστόσο, ευτυχώς η εισαγγελέας θεώρησε αμέσως ύποπτο το δέμα και αποφάσισε να μην το ανοίξει και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο μαζί με κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και εξέτασαν το δέμα.

Μέσα στο δέμα υπήρχαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες με συνδεσμολογία οι οποίες ως γνωστόν περιέχουν κόκκινο μπαρούτι, προκειμένου να βγάζουν μεγάλη φλόγα. Μάλιστα, ο μηχανισμός αυτός θεωρείται από την αστυνομία ιδιαίτερα εξελιγμένος.

Εάν η εισαγγελέας της δίκης της Χρυσής Αυγής άνοιγε το δέμα τότε είναι σίγουρο πως θα τραυματιζόταν σοβαρά και ο εκρηκτικός μηχανισμός θα της προκαλούσε σοβαρότατα εγκαύματα.

Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :