Αν συνεχίσουν έτσι οι Γάλλοι, στο Euro 2016 θα κάνουν πάρτυ οι τζιχαντιστές! Προσέλαβαν σεκιούριτι... τρομοκράτες για το Euro 2016


Μια ημέρα έπειτα από την αποκάλυψη ότι ένα Γάλλος πολίτης συνελήφθη στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας, έχοντας στην κατοχή του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και πιθανό στόχο το Euro, η γαλλική εφημερίδα Le Point προχωρά σε μια σοκαριστική και ιδιαίτερα ανησυχητική αποκάλυψη.

Την ώρα που αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο προειδοποιούν για ένα πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στο Euro, η Le Point γράφει ότι υπάρχουν 82 ύποπτοι τρομοκράτες ανάμεσα στους σε μια λίστα 3.500 υπαλλήλων σεκιούριτι που προσελήφθησαν από ιδιωτικές εταιρείες για να εργαστούν κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, που θα λάβει χώρα σε δέκα πόλεις της Γαλλίας, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Ιούλιο.

Σε έγγραφο που έχει στην κατοχή της η εφημερίδα και φέρει ημερομηνία 23-05-2016, η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας (DGSI) προειδοποιεί ότι σε έλεγχο 3.500 υπαλλήλων που προσελήφθησαν για το Euro 2016 και συγκεκριμένα για την φύλαξη των χώρων βρέθηκαν 82 «ύποπτα» άτομα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :