Ο Βαλς άφησε το Παρίσι να πνίγεται και αριβάρει εις τας Αθήνας


Δεν είναι μόνο οι δικοί μας πολιτικοί άχρηστοι και αδιάφοροι για τους πολίτες τους. Τα ίδια σκ@τ@ είναι όλοι του συνταγματικού τόξου!

Η Γαλλία πλήττεται από επεισόδια εξαιτίας της εφαρμογής ενός επαίσχυντου ασφαλιστικού και αυτή τη στιγμή το Παρίσι και άλλες πόλεις εκκενώνονται γιατί ο Σηκουάνας έχει ανεβάσει την στάθμη του και ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, δέχεται σφοδρή κριτική για το ταξίδι του στην Αθήνα. 

Αυτό, γράφει η ιστοσελίδα του γαλλικού δικτύου "RTL" επισημαίνοντας πως το ταξίδι αυτό εξελίσσεται άσχημα για τον Γάλλο πρωθυπουργό, καθώς καταστροφικές πλημμύρες έχουν πλήξει πολλά γαλλικά διαμερίσματα.

"Ναι, υπάρχουν πλημμύρες στη χώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για το ότι ήρθα στην Ελλάδα", δήλωσε ο Μανουέλ Βαλς, σύμφωνα με το δίκτυο "RTL.

"Βρίσκομαι στην Ευρώπη, τρεις ώρες από το Παρίσι, και η χώρα κυβερνάται από τον Φρανσουά Ολάντ , οπότε όλα είναι καλά", πρόσθεσε ο Γάλλος πρωθυπουργός με μία δόση χιούμορ απαντώντας στα πυρά που δέχεται από την αντιπολίτευση της χώρας για την επίσκεψή του στην Αθήνα...

Χαιρετίσματα Βάλς. Να καταργηθεί τότε η θέση σου, να κάνει οικονομία και ο Γαλλικός Λαός που οσονούπω θα οδηγηθεί σε μνημόνια από την μεγάλη αγάπη της Ευρώπης... Την Μέρκελ....
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :