Η Αλήθεια τρομάζει την Δημ(ι)οκρατία τους μα εμείς έχουμε όνειρα από σίδερο και καρδιά από ατσάλι!(Βίντεο)


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Στο 13% της Χρυσής Αυγής, παράλυσε η καρδιά και η λογική τους και ονειρεύονται την Συνταγματική απαγόρευση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών με προσχηματικές δικαιολογίες, όπως αναφέρει και η σημερινή εφημερίδα Δημοκρατία.

Επιθυμούν, ανεύθυνα, να σπείρουν τις θύελλες που υπάρχουν στα ταραγμένα τους μυαλά, ενώ ξέρουν πως αν προχωρήσουν στα άνομα σχέδια τους, θα θερίσουν την χλεύη του Ελληνικού Λαού που θα μετατραπεί σε θύελλα που θα τους σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Ο στόχος τους βέβαια είναι προφανής.
Ασκείται βία εναντίον μας για να κλείσουμε το στόμα μας, ενώ σχεδιάζουν μια σειρά από μέτρα για τον λαό και παραχωρήσεις στους εχθρούς μας. Από σήμερα, ο λαός μας θα σταυρώνεται πολλαπλά, και σύντομα θα μας χρειαστεί στο πλευρό του. Τώρα, και σε όσα έχουν συμφωνήσει να φέρουν ακόμη, θέλουν να μην υπάρχουμε.
Να μην ακούγεται η φωνή μας, να μην αφυπνίζουμε τους Έλληνες.
Δεν έχουν υπολογίσει όμως καλά τον ξενοδόχο.

Αντέξαμε τις εκλογές βίας και νοθείας του παρελθόντος.
Βίας, γιατί βία είναι η παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών ενός πολιτικού κόμματος, βία είναι η απειλή προφυλάκισης και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών, βία είναι οι κραυγές και οι απειλές των μπλέ και κόκκινων σκυλιών του συστήματος και τόσα άλλα.
Αλλά και νοθεία, γιατί νόθευση της λαϊκής βούλησης είναι ο πλήρης αποκλεισμός της ελεύθερης φωνής της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. 

Αντέξαμε τις δολοφονίες, την φριχτή απώλεια του Μάνου και του Γιώργου.

Δεν θα φοβηθούμε τώρα από τις ηλίθιες σκέψεις τους και τα πυροτεχνήματα τους.
Μολών Λαβέ!

Όλοι εμείς που στεκόμαστε απέναντι και υψώνουμε στιβαρό τοίχο αντίστασης, κάνουμε σαφές πως οι σκοποί που όλοι οι Χρυσαυγίτες αγωνιζόμαστε, (όποτε και αν ήρθαμε στην οικογένεια του Κινήματος), είναι προκαθορισμένοι!

Πρέπει να φέρουμε μπροστά μας εκείνο το διακριτικό σήμα των πράξεων που περιμένει ο Θεός και ο Λαός να πραγματοποιήσουμε για την Πατρίδα μας!

Ξέρουμε πια την αναμφισβήτητη αναγκαιότητα της ύπαρξης μας, μιας ύπαρξης που περνά μέσω ενός τίμιου και ειλικρινούς αγώνα που θα φέρει τη Νίκη! Νίκη που για εμάς και την Ελλάδα, πλέον είναι μονόδρομος!

Από την έως τώρα γνώση θα πρέπει να αντλήσουμε την ικανότητα αντίστασης που θα χρειαστούμε στο μέλλον – όπως αρκετές φορές χρειαστήκαμε και στο παρελθόν – όταν κάτω από τα πυροτεχνήματα των λυσσασμένων αντιπάλων μας, η αγωνία και ο φόβος έπιανε και μερικούς "δικούς" μας και με ανόητες και επιπόλαιες φωνές θέλησαν να μας παραπλανήσουν, ώστε να στραφούμε εντέλει εναντίον της αρχικής μας Ιδέας!

Σαφές ειναι νομίζω, πως όσοι χιλιάδες επί χιλιάδων γινόμαστε, όσο το κίνημα θεριεύει, όσοι περισσότεροι έρχονται στις εκδηλώσεις μας, τόσο το σύστημα θα μας δείχνει τα δόντια του, και κάποια στιγμή, ενδεχομένως, να δαγκώσει δυνατά, ζητώντας ξανά τιμωρίες και φυλακές και ίσως γίνουν και χειρότερα... Τους ξέρουμε, τους μάθαμε, τους νικήσαμε και θα τους ξανανικήσουμε.

Γι' αυτό δεν εφησυχάζουμε. Προσέχουμε περισσότερο από ποτέ τις προβοκάτσιες και τα στημένα τους παιχνίδια. Θέλουν αναταραχή για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα και αποτυχημένα μνημόνια τους. Θέλουν πίστωση χρόνου. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!
Μόνο περιφρόνηση.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, με πίστη και συνέπεια έργων και λόγων, με μόνο όπλο την Ιδεολογία μας και την πίστη στην Ελλάδα, στεκόμαστε δίπλα στον Αρχηγό και στους άλλους συναγωνιστές μας, πυκνώνουμε τις θέσεις μας και δεν υποχωρούμε.
Ουρλιάζουμε όμως σαν λύκοι, όταν τα τσακάλια σκούζουν!

Μόνοι εναντίον όλων!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Νίκη!

Υ.Γ. Πουτάνα Ιστορία, επίκαιρη πάντα! Σαν σήμερα, πριν μερικά χρόνια, σηκώθηκε ένα βίντεο υπέρ της Χρυσής Αυγής για τις τότε διώξεις που ετοιμάζονταν!
Δείτε το και θα καταλάβετε πως και γιατί η Χρυσή Αυγή έχει όνειρα από σίδερο και καρδιά από ατσάλι!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :