Πακιστανοί έκαναν πορεία στη Θήβα διεκδικώντας τα ... δικαιώματα τους;;;Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Υπάρχουν κάποιοι σαν τον Κωνσταντίνου, του ΠΑΜΕ και άλλους της Αριστεράς, που ποτέ μα ποτέ δεν έχουν στηρίξει πραγματικά τον αγώνα των Ελλήνων Εργατών! Μιλάνε πάντα για τα δικαιώματα των ξένων εισβολέων και δεν καταλαβαίνουν πως όσο πιο πολλά ξένα χέρια υπάρχουν τόσο ο μισθός θα εξαθλιώνεται αφού η προσφορά είναι τεράστια και η ζήτηση μικρή. 
Πόσο μάλλον που δεν υπάρχει σοβαρό κράτος να διασφαλίσει την εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια, απεναντίας, καταστρατηγεί τον έναν νόμο μετά τον άλλον, όσους είναι προς το όφελος των Ελλήνων Εργατών. 

Πορεία στους δρόμους της Θήβας πραγματοποίησαν Πακιστανοί εργάτες, καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακής εκμετάλλευσης τύπου Μανωλάδας, με αφορμή τροχαίο αγροτικό, εργατικό ατύχημα την περασμένη Παρασκευή.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι», πακιστανοί, πλαισιωμένοι από συνδικαλιστές του ΚΕΕΡΦΑ (της Κίνησης Ενάντια στη Ρατσιστική και Φασιστική Απειλή) και του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θήβας και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έκαναν συγκέντρωση απαιτώντας δικαιώματα, σεβασμό και νόμιμη εργασία.

«Θέλουμε κανόνες, νόμους, σεβασμό, πλήρη δικαιώματα γιατί είμαστε άνθρωποι, εργάτες και θέλουμε ο εργάτης να έχει σεβασμό», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του lamiastar.gr ένας από τους Πακιστανούς που συμμετείχε στην πορεία και στο συλλαλητήριο, παραβλέποντας να μας πει πως αν εκείνος ήταν στην χώρα του, τώρα εκεί δεν θα εργαζόταν κάποιος με 2 και 5 ευρώ, όπου έχουν κατρακυλήσει τα μεροκάματα των αγροτών. 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!

Αλλά και να το εξηγήσεις, δεν θα το καταλάβουν τα ανόητα κεφάλια των αριστερών. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :