Λαθρομετανάστες εδώ, λαθρομετανάστες εκεί, λαθρομετανάστες και στην Τρίπολη όπου ψάχνουν χώρους.Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αφού οι λαθρομετανάστες που μένουν στην χώρα μας θα βελτιώσουν την οικονομία μας, γιατί δεν πάνε στην δική τους χώρα να βελτιώσουν την εκεί οικονομία;  

Μην μου πείτε για απάντηση, πως στην χώρα τους γίνεται πόλεμος... 
Στην Συρία μόνο σε ένα μικρό κομμάτι της έχουν περιοριστεί πλέον οι μάχες. 
Όλη η υπόλοιπη Συρία είναι ελεύθερη! 

Σήμερα, έχει γεμίσει η χώρα με τους 50.000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην χώρα.
Σαν θαύμα από παραβολή του Ιησού είναι. Όλο αυξάνουν τα hot spot και όλο 50.000 παραμένει ο αριθμός τους...

Σε αναζήτηση χώρων για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων βρίσκεται ο δήμος Τρίπολης, κάνοντας πράξη χωρίς καθυστέρηση την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο.

Στην ανακοίνωσή του, ο δήμος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, φορείς και νομικά πρόσωπα, να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την εύρεση του καταλληλότερου χώρου, που θα παραχωρηθεί με οποιοδήποτε τρόπο (πχ ενοικίαση κτλ) για διάστημα 4 έως 6 μηνών». (ΣΣ ή για πάντα!)

Ιδού:

«Ζητούνται κτιριακές εγκαταστάσεις, συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας πλέον των 800 τμ, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις διαμόρφωσης για την προσωρινή φιλοξενία 150 έως 500 ατόμων. Τα προς αξιολόγηση κτίρια, θα πρέπει να εντάσσονται σε γήπεδο έκτασης 8 στρεμμάτων και πλέον», προσθέτει.
Οπως τονίζει, ότι για να τεθεί προς αξιολόγηση οποιαδήποτε πρόταση, θα πρέπει να προσκομιστούν τίτλοι ιδιοκτησίας και να έχει σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως και την Παρασκευή 3/6/2016 από τις 07.30 έως και τις 20.00 στο γραφείο του δημάρχου Τρίπολης.

Τέλος, από τον δήμο διευκρινίζεται πως η αξιολόγηση και τελική επιλογή του χώρου για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων, θα γίνει αποκλειστικά από επιτροπές των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας...

Όποιος πληρώνει, αυτό θα διαλέξει... Ας μείνουν οι στρατιωτικοί με τις  μειώσεις... Δεν πειράζει, αφού είμαστε (ψευτο)ανθρωπιστές... Δεν πειραζει Ελληναρά μου αδιάφορε! Αφού δεν ψηφίζεις του κακούς και σκληρούς Χρυσαυγίτες, ψήφισες Τσίπρα και τους τιμώρησες ...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :