"Σουλτάνος" από τα Lidl ο Ερντογάν με στρατιώτες και στολές από τα Jumbo!Σκηνές από αποκριάτικο πάρτι, εκτυλίχθηκαν χθες στο παλάτι Ντολμά-μπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, κατά το επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν, προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην Παγκόσμια Σύνοδο ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ. Μάλιστα ήταν τόσο το κάζο και το κιτς του ντολμά Ερντογάν που γελάνε ακόμη στο παζάρι που αγόρασαν τις στολές που ντύθηκαν κάτι μπουνταλάδες νεότουρκοι.

Μαζί με την σύζυγό του ο Ερντογάν υποδέχτηκαν τους ξένους ηγέτες στην είσοδο του παλατιού περιστοιχισμένοι από τους άνδρες της προεδρικής φρουράς οι οποίοι ήταν ντυμένοι με στολές εμπνευσμένες από τους στρατούς των 16 κρατών, που σύμφωνα με την επίσημη ιστοριογραφία της χώρας, ίδρυσαν οι Τούρκοι ανά τους αιώνες.

Δεκαέξι άνδρες, ντυμένοι με πολεμικές στολές που παρέπεμπαν στην εξέλιξη του τουρκικού λαού, από τους Σελτζούκους, τους Ογούζους και τους Οθωμανούς, με προφανή σκοπό να προβάλει την ιστορία της χώρας του, θυμίζοντας ότι η Τουρκία δεν είναι σήμερα τυχαία μεταξύ των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, αφού ιστορικά αντλεί τη δύναμή της από μια τεράστια αυτοκρατορία, υποδέχτηκε ο Ερντογάν τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην Παγκόσμια Σύνοδο ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ.

Οι επιλογές αυτές του Ερντογάν προφανώς δείχνουν τη μεγαλομανία και την πρόθεσή του να εγκαθιδρύσει μια σύγχρονη αυτοκρατορία, αυτή των νέων Οθωμανών.

Στο γεύμα σημειώνεται ότι δεν παρέστη ο Νίκος Αναστασιάδης, λόγω της παρουσίας του τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.


Γελάνει οι τρούλοι της Αγια Σοφιάς ωρέ μπουνταλάδες...!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :