Πόλεμο στον Εθνικισμό κήρυξε η ΝΔ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Την ίδια ώρα κατά την οποία οι Τούρκοι απειλούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία και αμφισβητούν την ελληνικότητα νήσων του Αιγαίου, την ίδια ώρα που η χώρα απειλείται από την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει στην Θράκη και οι εθνομηδενιστές καταργούν την Ιστορία μας, ναι την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  χειροκροτήθηκε θερμά από τους συνέδρους του νεοφιλελεύθερου τέρατος όταν κήρυξε τον πόλεμο στον εθνικισμό στην διάρκεια της ομιλίας του στο τελευταίο συνέδριο της Ν.Δ.

Φυσικά για την θέση του αυτή έλαβε τον έπαινο από τις εφημερίδες του γνωστούς συγκροτήματος το οποίο έγραψε:
TO ΒΗΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: Ενάντια στις δυνάμεις του εθνικισμού και του λαϊκισμού: Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ: "Η ΝΔ θα δείξει το δρόμο και στην Ευρώπη για την επερχόμενη ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Αυτή είναι η μεγάλη μάχη στην Ελλάδα και στη Ευρώπη».
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας για τον Μητσοτάκη, τους βουλευτές του και τα στελέχη της Ν.Δ.! Δεν είναι η χρεωκοπία για την οποία βεβαίως και ευθύνονται, αφού με τρόπο αμαρτωλό κυβέρνησαν για δεκαετίες την χώρα, δεν είναι οι λαθρομετανάστες που απειλούν την επιβίωσή μας ως Έθνος και την εθνική μας ταυτότητα, δεν είναι οι Τούρκοι οι οποίο με το casus belli μας απειλούν με πόλεμο. Δεν είναι τίποτε απ’ όλα αυτά… Είναι ο Εθνικισμός, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, από την οποία θα σώσει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη ο… “μεσσίας” Κυριάκος Μητσοτάκης.
Προς τα πού πηγαίνει την Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σαφές και ξεκάθαρο και για όποιον έχει αμφιβολία θα του θυμίσουμε μία πρόσφατη δήλωσή του. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε πριν το συνέδριο δηλώσει: “Ο χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς είναι όμορος και συγκλίνων με τη ΝΔ”.
Η δήλωσή του αυτή ας είναι και μία απάντηση σε όλους αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους αμετανόητους… δεξιούς, τους κομμουνιστοφάγους, τους δήθεν πατριώτες και γιατί όχι ακόμη και τους…  εθνικιστές(!), αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.
Όλοι αυτοί, λοιπόν, όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα περιφέρονται σαν τους επαίτες σε κατοικίες, σε πόλεις και σε χωριά και θα ζητούν ψήφο για την Νέα Δημοκρατία ως γνήσιοι δήθεν δεξιοί, προκειμένου να σώσουν την χώρα από τον… κομμουνισμό! Ταυτόχρονα, θα κλείνουν και πονηρά το μάτι υποσχόμενοι ότι θα τακτοποιήσουν τα παιδιά σε καμμία θέση, θα δώσουν κάποιο δάνειο, θα εξασφαλίσουν καμμία μεταθέσουλα. Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται και το πελατειακό κράτος, το κράτος που χρεοκόπησαν, είναι άμεσα ταυτισμένο με την πολιτική τους επιβίωση.
Τα πράγματα λοιπόν, είναι ξεκάθαρα για όποιον διαθέτει έστω και ελάχιστη λογική. Προς το κέντρο και την κεντροαριστερά βαδίζει η Ν.Δ. του Μητσοτάκη, η οποία είναι επίσης διαποτισμένη και με το φαρμακερό δηλητήριο του νεοφιλελευθερισμού. Παράλληλα και πρωτίστως, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της διακήρυξε στην κεντρική του ομιλία στο συνέδριο της Ν.Δ. κήρυξε τον πόλεμο στον Εθνικισμό και ο Εθνικισμός λοιπόν κηρύσσει τον πόλεμο στην Ν.Δ.
Άλλωστε μη λησμονάμε ότι επί 40 ολόκληρα χρόνια αυτός ήταν ο βίος και η πολιτεία της Νέας Δημοκρατίας, ένας πόλεμος αμείλικτος και ύπουλος ενάντια σε κάθε τι εθνικό στην χώρα αυτή και είναι η Νέα Δημοκρατία αυτή που άνοιξε τον δρόμο και έφερε στην εξουσία την αριστερά. Για αυτό λοιπόν, κι ο χειρότερος τρόπος να πολεμήσει κάνεις τον μαρξισμό είναι να ταχθεί με την Νέα Δημοκρατία.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polemo-ston-ethnikismo-khruje-h-n.d#ixzz47zDGpmoO
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :