Πόνεσε πολύ η εκλογή του ΕΛΑΜ στην Κύπρο τους κομμουνιστές ξεπουλητάδες του νησιού που άρχισαν τα γνωστά τους:"δεν είναι φασιστικοί χαιρετισμοί αυτοί κ. Γεάδη"


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. 

Η Ιστορία μας έχει διδάξει πως οι κομμουνιστοσυμμορίτες σε όλη την υφήλιο είναι ολόϊδιοι. Βαθιά φασίστες, ελεεϊνοί και τιποτένιοι ρουφιάνοι που δεν αντέχουν σε αντίλογο και πολιτικά επιχειρήματα, ενώ με λάσπη και χυδαιότητες προσπαθούν να αλλάξουν την κουβέντα, αφού σε πολιτικό επίπεδο δεν μπορούν να πουν τίποτε για τον λαό, για το νησί που ζει διχοτομημένο εδώ και 40 χρόνια...

 Το μόνο που τους νοιάζει είναι να παίρνουν την μισθάρα τους, ο Χριστόφιας την αμαξάρα του - BMW please - και από εκεί πάνε και οι άλλοι. 

Τώρα όμως όλα αλλάζουν. Τα ψέμματα τους τελείωσαν! Και αυτό φάνηκε στην πρώτη τηλεοπτική παρουσία του συναγωνιστή Γεάδη Γεάδη, στο στούντιο ενώπιος - ενωπίω με τους κατσαπλιάδες μπολσεβίκους.

Η διαμάχη, φυσικά, ξεκίνησε με τον κ. Γεωργίου όπου με έντονο ύφος και μην έχοντας άλλα ψέμματα να πει, αποκάλεσε το ΕΛΑΜ «φασιστικό κόμμα, το οποίο εκφράζει ρατσιστικές ιδεολογίες», ενώ στη συνέχεια έδειξε στην κάμερα από το κινητό του, φωτογραφία του κ. Γεάδη, ως άλλος, σύγχρονος κουκουλοφόρος-καταδότης, στην οποία σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, υπάρχει ναζιστικός χαιρετισμός του Εκπροσώπου του ΕΛΑΜ. 

 «Έχετε σχέση με ναζιστικές οργανώσεις του εξωτερικού και την Χρυσή Αυγή κ. Γεάδη» ρώτησε ο κ. Γεωργίου ενώ παράλληλα τον κάλεσε να απαντήσει εάν αποκηρύσσει το πραξικόπημα, τις δολοφονίες, το γριβισμό.«Δεν ξέρω για ποια φωτογραφία μιλάτε, αν είναι φωτογραφία μοντάζ, ήσασταν εκεί;» ήταν η απάντηση του κ. Γεάδη ενώ τόνισε ότι «είναι καιρός να ακουστεί η φωνή του ΕΛΑΜ και ζήτησε να ανοίξει ο Φάκελος της Κύπρου για να εξακριβωθεί επίσημα ποιοι ευθύνονται. Το αίτημα για άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου θα γίνει και επίσημα το επόμενο διάστημα από το ΕΛΑΜ. Όσοι ζουν σε γυάλινα σπίτια, να μην πετάνε πέτρες», ανέφερε ο συναγωνιστής Γεάδης με ήρεμο ύφος κάνοντας τον αντίπαλο του να ξεφυσά σαν ατμομηχανή. 

Έτσι είναι ρε σύντροφοι. Πλέον, κάθε κατεργάρης στην θέση του.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ:

Πηγή βίντεο: sigmalive
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :