Κατάντια και ντροπή! Στην Γερμανία εισάγουν στην αστυνομία λαθρομετανάστες χωρίς αυτοί να έχουν γερμανική υπηκοότηταΞέρεις τι είναι να είσαι αστυνομικός στην Γερμανία, να σταματάς στον δρόμο για έλεγχο ή για επεισόδια λαθρομετανάστες και να μην ξέρουν γρι λέξη γερμανικά ή αγγλικά για να συνεννοηθείς;

Πως λύνεται αυτό; Απλό, αν είσαι ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας. Ανακοινώνεις την πρόσληψη μεταναστών στην αστυνομία του γερμανικού κρατιδίου, ακόμα και αν αυτοί δεν διαθέτουν γερμανικό διαβατήριο. 

Ντροπή και ξεφτίλα δηλαδή. 

Ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου Joachim Herrmann δήλωσε ότι η πρόσληψη μεταναστών στο δυναμικό της βαυαρικής αστυνομίας θα επιδράσει θετικά στην μείωση διενέξεων και συγκρούσεων μεταξύ των μεταναστών, καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα με αυτούς και μπορούν να καταλάβουν πώς σκέφτονται.

Ο Herrmann, δήλωσε στα τοπικά μέσα: «Είμαι αισιόδοξος ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να λύνουμε εγκλήματα και να μειώνουμε συγκρούσεις». 
Το κρατίδιο της Βαυαρίας δέχεται μεγάλο αριθμό μεταναστών και προσφύγων το τελευταίο διάστημα καθώς αυτοί φτάνουν από την νοτιοανατολική Ευρώπη και ειδικότερα, από την Αυστρία, ενώ σε ολόκληρη την Γερμανία μόνο μέσα στο 2015 εισήλθαν 1.1 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Υ.Γ. Έννοια σας! Το 2017 θα καταλάβετε καλά το μέγεθος του λάθους των αποφάσεων σας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :