Κόκκινη χούντα κι αυτή της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή διέκοψε την λειτουργία της ολομέλειας. Παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!


Νέα μεγάλη ήττα για το κόμμα του μνημονίου και της προδοσίας σήμερα στη βουλή. Οι καταγγελίες και η δυναμική αντιπολίτευση του Λαϊκού Συνδέσμου ανάγκασε όλα τα συστημικά αποκόμματα να ενωθούν και να παραβιάσουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.Ο προεδρεύων από το ΚΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύριζα, διέταξε για πρώτη φορά στα χρονικά παρέμβαση σύσσωμης της φρουράς της βουλής και εισβολή της αστυνομίας μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να αποβάλλει τον βουλευτή Β' Πειραιώς Λαγό Ιωάννη.
Ο βουλευτής μας αρνήθηκε να υπακούσει στις παράνομες εντολές και παρέμεινε στην αίθουσα, τηρώντας τον όρκο που έδωσε να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων ως εκλεγμένος εκπρόσωπός τους. Η αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με εντολή της ηγεσίας του Σύριζα ήταν απολύτως αποτυχημένη.Για πρώτη φορά στα χρονικά κατασταλτικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από τους εκπροσώπους ενός ολόκληρου κόμματος. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής σύσσωμη περιφρούρησε την συνταγματική νομιμότητα, παρέμεινε στην αίθουσα και τήρησε την λαϊκή εντολή που έχει λάβει.

Τελικό αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή παρέμεινε στην αίθουσα της βουλής και το αντισυνταγματικό τόξο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ομαδικά. Ο προεδρεύων διέκοψε την συνεδρίαση για την ψήφιση ενός ακόμα επαίσχυντου και αντεθνικού μνημονίου. Λίγο αργότερα ο Βούτσης έκανε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ανακοινώνοντας πως "θα επιβληθεί πρόστιμο στον Λαγό για την συμπεριφορά του".

Το προεδρείο αποφάσισε κυρώσεις κατά του βουλευτή μας, αλλά και αυτές είναι απολύτως παράνομες και το Νομικό μας τμήμα ετοιμάζει ήδη την απάντησή του και την καταγγελία όσων παρατυπιών διέπραξαν σήμερα ενωμένοι οι φορείς του μνημονίου και της υποταγής.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :