Από ξεφτίλα σε ξεφτίλα! Χωρίς την Ελληνική σημαία υποδέχτηκε ο Ερντογάν τον Τσίπρα! Που πας ρε καραμήτρο;;;


Οι τούρκοι τον έχουν πιάσει πελάτη. Μεγάλο πελάτη και κορόϊδο και κάνουν πάρτυ.
Θα μου πείτε γιατί οι γερμανοί, τι τον έχουν κάνει;
Και αν δεν επρόκειτο για την Ελλάδα μας που την ξεφτιλίζει παντού όπου πηγαίνει, σίγουρα τώρα θα διασκεδάζαμε με τις γκάφες του και την ανικανότητα του.
Δυστυχώς όμως. Ντροπιάζει την χώρα μας! Και το ότι τον δουλεύουν, από την τουρκία μέχρι τις Βρυξέλλες, αυτό επιστρέφει και σε εμάς μέσω μνημονίων και φόρων.

Αλλά, ρε Τσίπρα - Καραμήτρο, που πας χωρίς την σημαία της χώρας σου;

Χτες το πρωί πραγματοποιήθηκε η περιβόητη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη, με τα ΜΜΕ να συγχαίρουν και να προβάλουν ολημερίς φωτογραφίες και βίντεο από την συνομιλία τους.

Ωστόσο κανείς, ούτε καν η Ελληνική δήθεν Κυβέρνηση, δεν σχολίασε την ύπαρξη Ελληνικής σημαίας στον χώρο!

Είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις οι χώροι συνομιλίας και συζήτησης ηγετών κρατών, να έχουν τις σημαίες της χώρας του κάθε εκπροσώπου, όμως στην Κωνσταντινούπολη το μόνο που είδαμε ήταν η τουρκική σημαία...

Ενώ λοιπόν ο Τούρκος ηγέτης περιέπαιζε τον Αλέξη Τσίπρα, για την γραβάτα που του είχε χαρίσει προ ολίγων μηνών, ο πρωθυπουργός δεν σχολίασε το γεγονός ότι δεν υπήρχε η γαλανόλευκη σημαία στην αίθουσα...

Η Τουρκία δεν χάνει ευκαιρία, να μειώσει την Εθνική κυριαρχία της χώρας μας, ακόμη και με έμμεσους τρόπους. Το θέμα είμαστε εμείς. Εμείς που ψηφίζουμε πάντα τους πλέον ανίκανους για να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο, όχι να κυβερνήσουν μια χώρα με την σπουδαιότητα που έχει η Ελλάδα σε τόσο δύσκολες συγκυρίες. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :