Δειλοί και ψεύτες! Ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και τώρα λένε πως «Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να μην εφαρμοστεί ο ΦΠΑ στα νησια»


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ναι, σας πιστέψαμε. Θρηνείτε αλλά ψηφίσατε μέτρα "για να σωθεί η πατρίδα"!

Στην αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά αναφέρθηκε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Η υφυπουργός σχολίασε και την δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτήρισε «εγκληματική και αντισυνταγματική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

«Είναι γεγονός ότι για τον κ. Καμμένο είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Βεβαίως το ψήφισε, διότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι, το υπόλοιπο της δήλωσης του λέει ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως είναι εν προκειμένου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε ή σε κάθε περίπτωση αυτά τα μέτρα, σταδιακά, να αρχίσουνε να απαλύνονται».

Ελεεινοί πολιτικάντηδες. Δειλοί και ψεύτες, δεν παίζεστε... 

Δεν θεωρούμε πρόβατα τους ψηφοφόρους μας για να τους δώσουμε κομματική γραμμή, όπως με αυθάδεια πράττει το παλαιοκομματικό σύστημα.

Θεωρούμε δεδομένη, όποτε και αν γίνουν εκλογές, την καταψήφιση όλων των εκπροσώπων και των συνεργατών του πολιτικού κατεστημένου, που ψήφισαν - και θα ξαναψηφίσουν πολλάκις ακόμη μέχρι να τους εξαφανίσει ο λαός, μνημόνια εναντίον του λαού και μέτρα εναντίον κάθε παραγωγικού τομέα της οικονομίας, εξαθλιώνοντας την Ελλάδα, χαρίζοντας τους κατοίκους της σκλάβους στην ξενιτιά, την ώρα που νταντεύουν τους λαθρομετανάστες και ξεπουλάνε κάθε περιουσιακό στοιχείο της.

Και είναι οι ίδιοι, που καταδίωξαν με τον χειρότερο τρόπο την Χρυσή Αυγή (Νδ, Πασόκ κλπ) και σιώπησαν στις δολοφονίες ενώ επιδόθηκαν και επιδίδονται σε κάθε μνημονιακή συνεδρίαση, σε έναν βρώμικο πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Συνεχίζουμε δυνατά τον αγώνα, μέχρι η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ...! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :