Μπικίνι τέλος στην Νορβηγία για το χατήρι των λαθρομεταναστών!Η ισχυρή και συνεχώς επεκτεινόμενη παρουσία της μουσουλμανικής κοινότητας στη Νορβηγία η οποία σε πληθυσμό 5εκατ. περίπου Νορβηγών ανέρχεται στα 120.000 άτομα ή το 2,4% του πληθυσμού φαίνεται πως έχει αρχίσει να επηρεάζει τον τρόπο ζωής των ίδιων των Νορβηγών.

Οι αρχές της πόλης του Τροντχαϊμ, σκοπεύουν να απαγορεύσουν την ανάρτηση σε δημόσιους χώρους διαφημίσεις για μαγιό και μπικίνι στις οποίες φαίνονται ημίγυμνα ανδρικά και γυναικεία σώματα.

Η τυπική αιτιολόγηση που θέλουν να προχωρήσουν σ' αυτό, είναι το ότι οι επεξεργασμένες εικόνες των μοντέλων που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δίνουν μια εντελώς λάθος εικόνα για τον ανθρώπινο σώμα (κυρίως το γυναικείο), και προωθούν ένα πρότυπο που δεν είναι αληθινό.

Παράλληλα οι αρχές της πόλης επισημαίνουν ότι η έκθεση του γυναικείου σώματος ως σεξουαλικό αντικείμενο για χρήση από τους άνδρες δεν έχει θέση σε μία σύγχρονη κοινωνία. Ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να διαδίδονται φωτογραφίες οι οποίες πιέζουν προς μία συγκεκριμένη πιεστική αντίληψη γύρω από το σώμα.

Σύντομα θα ακολουθήσουν οι υποχρεωτικές περιτομές και η απαγόρευση κατανάλωσης χοιρινού κρέατος...Πάντα για το καλό των ανθρώπων.


Κατά τα άλλα φιλελεύθερες χώρες! Με τους λαθρομετανάστες τώρα, σίγουρα θα γυρίσουν χρόνια πίσω...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :