Ιδού ο πιο πλούσιος Αρχηγός... σε αισθήματα αγάπης για τον Λαό και την Πατρίδα του!

Περί του «πλουσιότερου πολιτικού αρχηγού», συστημικής αλητείας το ανάγνωσμα

Περί του «πλουσιότερου πολιτικού αρχηγού», συστημικής αλητείας το ανάγνωσμα

Γράφει ο Αντίοχος
Εχθές, όλη μέρα από το πρωί, γίναμε μάρτυρες μιας από τις πιο ελεεινές και τρισάθλιες προπαγανδιστικές εκστρατείες του συστήματος, με στόχο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζοντάς τον ως τον… «πλουσιότερο πολιτικό αρχηγό».
Δεν θα αναλύσουμε εδώ γιατί ισχύει το… ακριβώς αντίθετο (ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ο φτωχότερος, σε σχέση με τους υπολοίπους). Άλλωστε, υπάρχει εμπεριστατωμένη απάντηση, την οποία οφείλετε όλοι να διαβάσετε. Θα αναφερθούμε, όμως, στην αιτία της συγκεκριμένης συστημικής εκστρατείας.
Είναι προφανές, ότι μετά την πλήρη διάψευση της «ελπίδας» που πουλάγανε οι σημερινοί συγκυβερνήτες και την αδυναμία της νουδούλας να πείσει ότι αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν πάρει την ανηφόρα!
Και μπορεί αυτό να συμβαίνει σιωπηρώς, αλλά συμβαίνει και οι «κεραίες» του συστήματος το’ χουν πιάσει κι έχουν σημάνει συναγερμό...
Διαβάστε περισσότερα στο ethnikismos.net


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peri-tou-plousioterou-politikou-archhgou-susthmikhs-alhteias-to-anagnwsma#ixzz48TMKjzgB
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :