Γ. Μουζάλας για μεταναστευτικό: "Παναγιά βοήθα". Κατά τα άλλα 52.674 λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας έχει πάει περίπατο και οι λαθρομετανάστες ξεκίνησαν να έρχονται, αλλά τα στατιστικά που μας δίνονται είναι για κλάματα, επειδή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι τεράστιο.  Οι αυξητικές τάσεις στις ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις τελευταίες πέντε μέρες, μαζί με τις πληροφορίες για συγκέντρωση προσφυγικών πληθυσμών, κυρίως στην περιοχή της Σμύρνης ανησυχούν τοπικές κοινωνίες και αρχές.

Ιδού πως περιγράφει το πρόβλημα ο Μουζάλας.

«Οποιαδήποτε ρήξη ανάμεσα σε Ε.Ε. και Τουρκία θα μας κάνει πολύ κακό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Στο μεταξύ, κανένα σχέδιο για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας στο Προσφυγικό, δεν έχει να παρουσιάσει η ελληνική κυβέρνηση, όπως, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παναγιά βοήθα» αν αποφασίσουν οι τούρκοι να μας στείλουν άλλη μια φουρνιά.Στο μεταξύ, συνεχίζουμε την κοροϊδία μεταξύ μας, και σε 52.674 ανέρχονται οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα σήμερα, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Υ.Γ. Μουζαλαίοι και Τσιπραίοι, αφήστε τα ψεύδη και αντιγράψτε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και ξεχάστε τα βόηθα Παναγιά, γιατί είστε και άθεοι και δεν πιάνει η ευχή και η προσευχή. Και η Ελλάδα θέλει υπεράσπιση και μέτρα αντιμετώπισης της λαίλαπας.

Ιδού: "Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:

- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.

- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :