Φάτε ενσωμάτωση και αλληλεγγύη. Πακιστανοί ξήλωσαν 27 μετασχηματιστές στην Αργολίδα προκαλώντας ζημιά 170.000 ευρώ στη ΔΕΗ


Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον 30χρονο ομοεθνή τους που είχε συλληφθεί στις 18 Απριλίου στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ.Άλλοι δυο Πακιστανοί ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Άργους ως μέλη της σπείρας που είχε λεηλατήσει τουλάχιστον 27 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι συνεργάζονταν με τον 30χρονο ομοεθνή τους που είχε συλληφθεί στις 18 Απριλίου στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ.

Τότε, οι άλλοι δυο είχαν καταφέρει να διαφύγουν, αλλά αναγνωρίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε βαθμό κακουργήματος, διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης της σπείρας, που είχε καταστρέψει μετασχηματιστές στις περιοχές Κουτσοπόδι, Μοναστηράκι και Νέο Ηραίο Αργολίδας. Οι Πακιστανοί δράστες είχαν κλέψει από αυτούς συνολικά 12 τόνους χαλκού, προκαλώντας στην Δ.Ε.Η. ζημιά ύψους 170.000 ευρώ!

Υ.Γ, Όσο η ζημιά αναφέρεται ως "ζημιά" και όχι ως δολιοφθορά, και όσο δεν συλλαμβάνουμε και τον κλεπταποδόχο που αγοράζει τον χαλκό, γύφτοι και πακιστανοί θα δημιουργούν βλάβες που θα πληρώνουμε εγώ και εσείς... 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :