Ιδού η 23χρονη Τζοάνα Παλάνι που πολεμά τους μακελάρηδες του ISIS


Από το να μείνει στην χώρα της και να τρέμει, πότε θα βρεθεί κάποιος λαθρομετανάστης τζιχαντιστής να την βιάσει, η 23χρονη Τζοάνα Παλάνι που σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες και Φιλοσοφία στην Κοπεγχάγη, πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ταξιδέψει μέχρι τη Συρία για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Ναι, ναι... Από εκεί που φεύγουν μαζικά όλοι οι νέοι αρνούμενοι να υπερασπιστούν το σπίτι τους και τους προγόνους τους, υπακούοντας στις εντολές της νέας τάξης που τους είπε να εισβάλλουν στην Ευρώπη των ηλιθίων και των ψευτοανθρωπιστών που τα κονομάνε μέσω των ΜΚΟ.

«Οι μαχητές του ΙΚ είναι πολύ καλοί στο να θυσιάζονται, αλλά οι στρατιώτες του Άσαντ είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι και είναι μηχανές θανάτου», δήλωσε η Παλάνι.

Είδε από κοντά την ασύλληπτη βία, τους βιασμούς και την κτηνωδία του πολέμου. «Την πρώτη νύχτα είδα να σκοτώνεται από ελεύθερο σκοπευτή μία γυναίκα που υπηρετούσε μαζί μου» δήλωσε ενώ εξήγησε πως είδε μικρά παιδιά να κακοποιούνται από άνδρες του Ισλαμικού Κράτους. «Αυτά τα μικρά κορίτσια, οι σκλάβες του σεξ, δε μπορώ ως άνθρωπος, αλλά κυρίως ως κορίτσι από το Κουρδιστάν, να τα αγνοήσω» συμπλήρωσε.

«Δε μπορώ να πω ότι είμαι καλά στη Δανία και να ξεχάσω όσα συμβαίνουν στα κορίτσια στο Κουρδιστάν», συμπλήρωσε λέγοντας πως μόλις έφτασε στην πατρίδα της μετά από έξι μήνες παραμονής στη Συρία, η κουρδική αστυνομία την ενημέρωσε πως το διαβατήριό της δεν είναι πια σε ισχύ.

Η ίδια πάντως δηλώνει αποφασισμένη να γυρίσει πίσω αν και το ταξίδι της αυτό μπορεί να της κοστίσει ακόμα και έξι χρόνια στη φυλακή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :