Απλοί σχολιαστές των αποφάσεων των ξένων έχουν καταντήσει οι Συριζαίοι. Ούτε σκέψη να μην ψηφίσουν τα μέτρα που τους επιβάλλουν τα κοράκια εναντίον του λαούΛες και δεν κυβερνά η παράταξη του, ο Παπαδημούλης, συνηθισμένος στην υψηλή θολοκουλτουριάρικη κριτική από τα υψώματα των Βρυξελλών, μας πετά με ευκολία στα νύχια του ΔΝΤ, σχολιάζοντας το αυτονόητο. Αλλά κουβέντα δεν κάνει ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ τα μέτρα από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδού:
«Τα άμεσα, πρόσθετα μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ είναι χωρίς βάση», τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας σήμερα στο Bloomberg, με αφορμή τα στοιχεία της Eurostat και ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Εurogroup.

Η Eurostat παρουσίασε χθες στοιχεία για πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% του ΑΕΠ για το 2015, όταν ο στόχος του προγράμματος που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιούλιο ήταν πρωτογενές έλλειμμα 0,25% και οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ μιλούσαν για έλλειμμα 0,6%.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα άμεσα, πρόσθετα μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ είναι χωρίς βάση. Τέτοια μέτρα θα προκαλέσουν εκ νέου ύφεση και θα θέσουν σε κίνδυνο τις προοπτικές ανάπτυξης».

Βρε για ποια ανάπτυξη μιλάτε; 
Πες ανοιχτά στον Τσίπρα ΜΗΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ αν τολμάς ρε Παπαδημούλη. Τα άλλα άστα και πήγαινε για καφεδάκι βιεννουά εκεί στα καφέ των Βρυξελλών...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :