ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και προσοχή στις προβοκάτσιες!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ένα κίνημα, στην κάθοδο του ως κόμμα εξουσίας, ανοίγει τις πόρτες του στον Λαό και μαζικοποιείται. Ειδικά όσο πλησιάζει προς την κορυφή και την Νίκη αυτή η διαδικασία μεγιστοποιείται. Από εκεί και μετά, αντικειμενικά, χάνεται και ο έλεγχος ως προς την αξιοπιστία του καθενός που στελεχώνει μια θέση ευθύνης.

Στελεχώνονται οι τοπικές, διαβαθμίζονται άτομα που προσφέρουν ή υποτίθεται πως θέλουν να προσφέρουν και όλοι αντιμετωπίζονται με την καλή πρόθεση, την αλληλεγγύη και την αδελφικότητα. Βεβαίως, πάντα πρέπει να υπάρχει επιφύλαξη... Δεν εννοώ να βλέπουμε και να κυνηγάμε δαίμονες μέσα στις διάφορες κομματικές υπηρεσίες. Υπάρχουν τόσες πολλές σοβαρές δουλειές που πρέπει να γίνουν που δεν έχουμε χρόνο να ψαχνόμαστε. Συνήθως κάποιος που έχει έρθει με άλλους σκοπούς, πάντα - σχεδόν πάντα - αυτοεκτίθεται.

Δυστυχώς, κάποιοι λίγοι πρέπει να κάνουν τις πολλές δουλειές που υπάρχουν σε μια τοπική και εκεί εύκολα μπορεί να βγει λανθασμένη ή υπερεκτιμημένη κρίση και κάποιος "χρήσιμος" που ενεργεί ως δούρειος ίππος, να βρεθεί πολύ γρήγορα, πολύ κοντά στην ηγεσία. Και όταν κάνει την προγραματισμένη ανοησία του να ζητά το σύστημα ενόχους που δεν υπάρχουν. Προβοκάτορες υπάρχουν άφθονοι. Λες και λίγες φορές συνεργάτες των άλλων κομμάτων έχουν προβεί σε κάκιστες ενέργειες. Η μεγάλη μας διαφορά είναι πως εμείς ουδέποτε έχουμε καλύψει κάποιον παραβάτη, ενώ απέναντι, στα άλλα κόμματα ουδέποτε ή σπανίως έχουν απομπεύσει κάποιον αφού ο ένας κρατά τον άλλον..

Αν κάποιος λοιπόν είναι τρελός, που κρύβει καλά την ανίατη ασθένεια του, αν είναι ανθρωποφοβικός ή ακόμη και πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών, ποιος και πως θα το εξακριβώσει; Στην Χρυσή Αυγή δεν ζητάμε χαρτιά φρονιμότητας και ψυχικής υγείας. Ζητάμε να στοιχιθούν δίπλα μας Έλληνες ώστε να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω. Το τι είναι ο καθένας, αυτό φαίνεται καιρό μετά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Σε πόσους από εμας που μπήκαμε σε μια Τοπική μας ζητήθηκε να προσκομίσουμε έγγραφα ώστε να προστατευθεί ο χώρος που θα μας φιλοξενεί; Και καλώς δεν συνέβη αυτό!
Γιατί αν συνέβαινε. τότε όλοι οι δημοσιογράφοι και άλλοι που βλέπουν με τρόμο κάθε τι που κάνει η Χρυσή Αυγή, θα έλεγαν: "Nα, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να "φακελώσει" τους Έλληνες" και άλλα τέτοια ευτραφή και ανόητα. Καμία υπεράσπιση ποτέ και από πουθενά...!

Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο και κατανοητό: Εγώ τώρα καταθέτω την ψυχή μου κάτω από τον μαίανδρο και τον Αρχηγό! Υπογράφω και αρθρογραφώ χρησιμοποιώντας το όνομα της Χρυσής Αυγής, όπως πάρα πολλοί ανα την Ελλάδα, εκφράζοντας τις θέσεις μας.
Αν εγώ αύριο αρχίσω τις κωλοτούμπες και λέω  διάφορα ανάποδα, ή παραβατήσω απέναντι στους νόμους του κράτου μας, το ότι έχω μια φωτογραφία με τον Ν. Μιχαλολιάκο - που ευτυχώς δεν έχω - θα απολογηθεί ο άνθρωπος που μου έχει πει ένα "γεια" 5-6 φορές, έναντι ανθρώπων και νόμων για την δική μου ανισορροπία;

Δικαίωμα να διαφωνήσω βεβαίως και έχω.
Και βεβαίως μπορώ να πάω και από εκεί που ήρθα - χέστηκε η Φατμέ στο Γεντί Τζαμί - όλοι χρήσιμοι αλλά και ουδείς αναντικατάστατος!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΌΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΌΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ! 

Να θυμάστε: Καταγγέλει πάντα εκείνος που δεν κατάφερε αυτό που ήθελε.
Που δεν πήρε την θέση που ήθελε. 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ... Κατανοητό;

Στην πορεία και στα χρόνια που πέρασαν, τυχοδιώκτες, και άλλοι "Υπερ-Εθνικιστές",  μόλις έγινε αντιληπτός ο πραγματικός ρόλος που είχαν έρθει, ή μόλις είδαν πως εδώ δεν πρόκειται να κάνουν καριέρα, έφυγαν από το Κίνημα. Μπορεί να χρειάστηκε καιρός για να γίνουν αντιληπτοί. Αλλά έφυγαν, ευτυχώς... Συνήθως κάνοντας πως διαφωνούν. 

Λες και οι πολιτικοί φορείς δεν είναι αντικείμενο καθημερινής ζύμωσης.
Λες και οι πολιτικοί φορείς δεν παράγουν καθημερινά ιδέες και προγράμματα αντιμετώπισης καταστάσεων της καθημερινότητας που αλλάζουν αιφνιδίως.
Λες και πάντα συμφωνείς ή πάντα διαφωνείς με όλους και όλα.
Εγώ ξέρω πως μένεις και παλεύεις.
Όχι να περάσει το δικό σου, επιβάλλοντας την μειοψηφία σου, αλλά μένοντας πιστός στις εντολές των πολλών.
Αυτή είναι η δημοκρατία στην πράξη.
Αλλιώς φεύγεις, αποχωρείς. Αφήνεις εκείνους που υπερασπίζονται διαφορετικές απόψεις να τις εφαρμόσουν ανεπηρρεάστοι.

Κανένα πρόβλημα με όσους διαφωνούν και αποχωρούν χωρίς να πουν λέξη πουθενά αλλού, πέρα από όσους αφορά η διαφωνία τους.
Μεγάλο το πρόβλημα, με εκείνους που αποχωρούν φτύνοντας εκεί που έγλυφαν...!
Εκεί υπάρχει μέγιστο θέμα υγείας και ανησυχίας...
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι καλά...

Σήμερα, κάποιοι που έφυγαν, κατηγορούν το Κίνημα και ανθρώπους που εργάστηκαν με πίστη, πουλώντας ελάφια για πιλάφια, ή χρησιμοποιούνται από το καθεστώς για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή και ο δίκαιος αγώνας της, διογκώνοντας τον ρόλο τους και φυσικά τα ψεύδη τους.

Γιατί; Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα βολεύει το σύστημα!
Γιατί ο Λαός έφτασε στα όρια του με όσα συμβαίνουν και στρέφεται μαζικά στην Χρυσή Αυγή.

Ιδού ο μόνιμος κίνδυνος μας λοιπόν! Η εμπειρία υπάρχει...

Μόλις κάποιος περίεργος λέει ή κάνει άλλα από όσα εντέλει η Κεντρική Επιτροπή, αμέσως θα πρέπει να προφυλαχθεί ο αγώνας χιλιάδων ανθρώπων που έχουν παλέψει ως τώρα αλλά και χιλιάδων άλλων που βρίσκονται στον δρόμο και παλεύουν ώστε η Ελλάδα μας, με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία, να γίνει μια μέρα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Ισχυρή.

Πρέπει ο αγώνας μας να είναι απερίσπαστος! Και για να είναι τέτοιος, πρέπει να απομακρυνθούν οι αποδεδειγμένοι εχθροί του Κινήματος, όπου και αν υπάρχουν ανάμεσα μας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται...

Γιαυτό, το έχω γράψει εγώ, το έχω δει και γραμμένο αλλού, το έχω ακούσει ακόμη και από τον Αρχηγό, σε όλους τους τόνους, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατή λέξη.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Να ξεκαθαρίσουμε το αυτονόητο;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και ο Μαίανδρος. Ο  Μαίαδρος και ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Όλοι εμείς, έχουμε έρθει να εργαστούμε δίπλα του και κάτω από τις αρχές και θέσεις που έχουν θεσπιστεί από την Κεντρική Επιτροπή και ως εκεί.
ΑΝ αντιληφθείτε, λοιπόν, περίεργες, εξτρεμιστικές ή άλλες θέσεις και συμπεριφορές, καταγγείλετε τα αρμοδίως ώστε να παταχθούν οι υπαίτιοι από τα θεσπισμένα όργανα του Κινήματος.

Τα κάπου είδα, κάποιον, κάπως κλπ τα έχουμε ζήσει και τα ζούμε και στην δίκη.
Έχουμε γίνει πια εξπέρ στην αντιμετώπιση ανίατων... !
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :