Οι καταλήψεις είναι καλές αρκεί να μην γίνονται σε περιουσία των αριστερών και αλληλέγγυων


H ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είναι ΣΥΡΙΖΑΙΑ, αλληλέγγυα, εμ τι θα ήτανε; Ή μπολσεβίκα θα ήταν ή ψοφοδεξιά... Θεία δίκη; Πάντως, της την φόρεσαν οι "σύντροφοι" αναρχοάπλυτοι...

Αφού δεν σέβονται ούτε τους "συντρόφους" τους, το επόμενο βήμα είναι να εισβάλλουν και στα σπίτια μας (στο όνομα της αλληλεγγύης πάντα) χωρίς να μας ρωτάνε. Το πράγμα «μιλάει» από μόνο του. Ας ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι πριν να είναι πολύ αργά...

Αλληλέγγυοι μπούκαραν με το έτσι θέλω την Παρασκευή στο ξενοδοχείο City Plaza στο κέντρο της Αθήνας (που παρέμενε κλειστό από το 2010, όταν χρεοκόπησε η επιχείρηση) και αφού έσπασαν κλειδαριές και λουκέτα προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου προκειμένου να το μετατρέψουν σε χώρο στέγασης παράνομων μεταναστών όπως αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι πρώτες προσφυγικές οικογένειες, από διαφορετικές εθνικότητες μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους/ες εργάζονται ήδη συλλογικά στην καθαριότητα, τις επισκευές και την οργάνωση του χώρου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα κανονικά ως ένα εγχείρημα αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης, ως ένα κέντρο αγώνα»(!)

Από την πλευρά της, όμως, η Αλίκη Παπαχελά, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, όπως λέει, αναφέρει τα εξής με συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook:

"Αναγκάζομαι να κάνω δημοσίευση που δεν θα ‘θελα, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο facebook για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών.

To ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ’ τον ουρανό.

Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στων προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι.

Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου…

Eκτός του χλευασμού που υπέστην απ’ τους «αλληλέγγυους» σ’ ότι και να έλεγα στην προσπάθειά μου να τους πείσω να φύγουν χωρίς παρατράγουδα μόνοι τους, άκουσα κι απ’ τον μεσήλικα «αρχηγό» τους ότι «θα μου χώσει μία» και να ξεκουμπιστώ. Εκείνη την ώρα που με χλεύαζαν και έβριζαν, ήρθε και μεσίτης με πελάτη να το δεί και ακούγοντάς με να του μιλάω στο τηλέφωνο λέγοντάς του ότι έχουν κάνει κατάληψη και να φύγει, άρχισαν να γελάνε λέγοντας «Kοίτα η μαλ… νομίζει ότι μας κοροϊδεύει» και άλλα όμορφα! Μαθαίνω επίσης, απ’ ευθείας απ’ τον ΟΗΕ, ότι υπάρχουν ανάμεσα στους «αλληλέγγυους» μέλη ΜΚΟ.


Ροσινάντε, ΑΡΑΝ, ΛΑΕ είναι οι»Αλληλέγγυοι» καταληψίες στο City Plaza; 20 ευρώ το κεφάλι κόβετε για να τους βάλετε μέσα; Με ξένα κόλλυβα"; 

Υ.Γ Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο που επέλεξαν οι αλληλέγγυοι με αυθαίρετη πρωτοβουλία τους να στεγάσουν παράνομους μετανάστες δεν έχει ρεύμα ούτε πυρασφάλεια κι είναι επτά όροφοι. Έχουν γεμίσει τον τόπο με λάμπες πετρελαιου για φως και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη και τους έχουν κλειδώσει μέσα. Αν πιάσει μια φωτιά το κτίριο, τους ανθρώπους που θα καούν σαν τα ποντίκια οι αλληλέγγυοι δεν τους σκέφτονται, Ή αυτό ακριβώς επιδιώκουν για να δοθεί το γενικό πρόσταγμα; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :