Πεδίο βολής φθηνό, η Ελλάδα μας, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι...!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μήνυμα στην Ρωσία και στον ίδιο τον Πούτιν, ο οποίος στο τέλος του μήνα θα επισκεφθεί την Ελλάδα, έδωσε ο Σχηματισμός αμερικανικών και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών που πέρασε σε χαμηλό ύψος το πρωϊ, πάνω από την Αθήνα, στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος», κάνοντας τα τζάμια να τρίζουν και τον τρόμο να σκαρφαλώνει στην ψυχή, μη τυχόν και είναι τούρκικα αυτά τα μαχητικά αεροπλάνα.

Μην το βρίσκετε δύσκολο! Έτσι και αλλιώς, οι φαντάροι μας, είναι απασχολημένοι να φτιάχνουν "δομές" και να κάνουν την καμαριέρα στους νεοεισβολείς που μας στέλνουν οι τούρκοι ως εμπροσθοφυλακή...!

Το μήνυμα έλεγε ξεκάθαρα πως εδώ είναι "πεδίο βολής πικρό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι! Και πιο συγκεκριμένα, αμερικανοί φαντάροι...". 

Τα αμερικανικά αεροσκάφη τύπου F-15 δημιούργησαν σχηματισμό με τα ελληνικά F-16 και πραγματοποίησαν πτήση διασχίζοντας ολόκληρη την Αττική δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ..."φιλοξενία" μας βοηθώντας να τραβηχτούν οι selfie της ντροπής και της κατοχής. Σιγά, ελεύθερο κράτος είμαστε νομίζετε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :