Οι εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών και το Γουδή


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Άφησαν τους λαθρομετανάστες να περάσουν ανενόχλητοι στη χώρα μας και τώρα, αντί να πάνε να παραδοθούν στις αρχές και να περιμένουν να δικαστούν για τα εγκλήματά τους,  ανερυθρίαστα μας ενημερώνουν πως επέρχεται ξέσπασμα βίας.
Λες και ειναι απλοί παρατηρητές τω γεγονότων. Λες και δεν έχουν συμβάλλει σε αυτά, ώστε να έχου την χειρότερη τροπή που θα μπορούσαν να έχουν.

Όπως γράφει ο Guardian, η κυβέρνηση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την βία των ξένων που θα ξεσπάσει, ενόψει της εφαρμογής της συμφωνίας της ΕΕ με την Αγκυρα, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινούν οι μαζικές απελάσεις Σύρων προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία. 

Το ίδιο λέει και ο βρετανικός Observer στον οποίο έχει παραχωρήσει συνέντευξη ο Γ.Κυρίτσης , εκπρόσωπος του συντονιστικού για τους πρόσφυγες, ο οποίος αφού ήταν από εκείνους που μας επέβαλλαν το πρόβλημα για να αποκτήσουν ρόλο και χρήματα στην ζωή τους, τώρα λέει πως..."η απόγνωση προκαλεί την βϊα".Στο μεταξύ στην Χίο εχουν αφήσει 30 αστυνομικούς για τη φύλαξη 1.600 προσφύγων, ενώ η ΕΕ εξαπάτησε για ακόμη μια φορά τους Συριζαίους, και από τους 2.300 αξιωματούχους που υποσχέθηκε να στείλει στην Ελλάδα, μόλις 200 έχουν φτάσει.

Όπως αναφέρει ο κ. Κυρίτσης. "Ακόμη περιμένουμε νομικούς και μεταφραστές που θα έπρεπε να έχουν στείλει. Ακόμη και το προσωπικό της Frontex δεν έχει φτάσει ακόμη. Αλλά και η ανθρωπιστική βοήθεια που προοριζόταν για την Ελλάδα έχει καθυστερήσει".

Στο μεταξύ εμφανίστηκε η Φωτίου στο Μega, που με τα γεμιστά της και τις γελοίες ιδέες της, έχει καταντήσει νούμερο για επιθεώρηση, να πει, πως "έχει ακούσει τόση κριτική από τη ΝΔ για το μεταναστευτικό, που το μόνο που μένει να ακούσει ακόμη είναι πως θα τους πάνε στο Γουδί για εκτέλεση".

Το αν θα πάνε όμως στο Γουδί, αυτό θα το εξετάσει η Δικαιοσύνη και όχι η αντιπολίτευση της ΝΔ ή των άλλων αποκομμάτων.

Τα ανθελληνικά νομοσχέδια δεν τα ψηφίσανε μόνο οι Συριζαίοι αλλά και η αντιπολίτευση της ΝΔ αλλα και ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Λεβέντης... Παρέα έπαιρναν τις αποφάσεις, εκτός από τα μνημόνια, να γεμίσει η Ελλάδα με ξένους.

Η δικαιοσύνη, μόλις αναλάβει η Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, θα ερευνήσει πώς κατακτήθηκε η Ελλάδα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. Θα ερευνήσει το ρόλο των ΜΚΟ και των "αλληλέγγυων". Θα ερευνήσει γιατί δε φυλάσσονταν τα σύνορά μας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :