Για "συγκέντρωση μίσους" κάνει λόγο ο έλα-Ελένη-Δελλατόλας και φιλοξενεί την παράνομη πρόσκληση της αντισυγκέντρωσης του ΚΕΕΡΦΑ!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, κάποιος, που θα είναι ο βλαμμένος της υπόθεσης. Λέτε να άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία το Ποντίκι και ο "έλα-Ελένη-Δελλατόλας" που με νύχια και δόντια θέλει να αποτύχει η συγκέντρωση μας, ακόμη και αν παρανομήσει γιαυτό;

Ιδού: http://www.topontiki.gr/article/166246/sygkentrosi-misoys-apo-ti-hrysi-aygi-enantia-stoys-prosfyges-ston-peiraia

Με παράνομη αντισυγκέντρωση επιχειρούν οι αριστεροί τον εκφοβισμό του κόσμου, ο οποίος είναι σε απόγνωση.
Γιατό τον κόσμο, η Χρυσή Αυγή, διοργανώνει αυτή την συγκέντρωση. Να δείξει πως είναι δίπλα στους Έλληνες που δοκιμάζονται και στην οικονομία και στο προσφυγικό και πολλαπλά από την ανικανότητα, την σάπια λογική, την ανοησία και την ηλιθιότητα της κυβέρνησης του Τσίπρα.
Ειδικά σήμερα που τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος εξελίσσονται με ρυθμούς ραγδαίους ρυθμούς, και κυβέρνηση και αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
Σήμερα που το κράτος ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο και σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την αφρική και την ασία, που οι Δημόσιοι χώροι, λιμένες και λεωφόροι καταλαμβάνονται παράνομα από λαθρομετανάστες που οι καμπάνες στην πόλη μας δεν ηχούν πλέον για να μην ενοχλούνται οι ισλαμιστές, εμείς συγκεντρωνόμαστε με ένα σύνθημα: Δώστε μας την Δύναμη να σταματήσουμε αυτό το αίσχος που συμβαίνει εις βάρος της Πατρίδος μας...!

Κάθε Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής πρέπει σήμερα να βρίσκεται δίπλα μας σε αυτή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Όλοι οι Έλληνες έχουμε καθήκον να αντισταθούμε στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 6ΜΜ
Ι.Ν. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (έναντι ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ)
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ


Επί του προκειμένου, οι συγκεκριμένοι που υπογράφουν το άρθρο  στο ποντίκι, είναι και οι αγαπητικοί κάθε προδότη, ρουφιάνου φραγκοφονιά πολιτικού που γίνεται ο εχθρός της Πατρίδος... 

Σήμερα, με την ανάρτηση τους αυτή, κατατάσσονται στους αγαπητικούς των λαθρομεταναστών... 

Οι συμφεροντολόγοι αριστεριστές, καλά κάνουν. Υπερασπίζονται τα χρήματα που εισπράττουν μέσω των ΜΚΟ, γιαυτό θέλουν το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και το χάος να διαιωνίζεται.

Οι Έλληνες όμως; Τι συμφέρον έχουν, που κινδυνεύουν ακόμη και μέσα στα σπίτια τους; Που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στα χωριά τους;

Οι "δημ(ι)οκράταροι" στο σχετικό άρθρο τους, ΔΕΝ αφιερώνουν, παρά λίγες μόνο λέξεις στην δική μας προγραμματισμένη και νόμιμη συγκέντρωση στον Πειραιά, ενώ φιλοξενούν τις ανακοινώσεις που προσκαλούν σε αντισυγκέντρωση, η οποία είναι είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Στην σχετική ανακοίνωση που διαβάσαμε στο Ποντίκι, της λεγόμενης "Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" (ΚΕΕΡΦΑ) αναφέρει ότι «η αστυνομοκρατία στο Λιμάνι του Πειραιά και οι χυδαίες επιθέσεις κατά των προσφύγων και των αλληλέγγυων έχουν ανοίξει την όρεξη στην ναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής να προχωρήσει σε επιθέσεις στον Πειραιά. Προκαλούν με ρατσιστική παρασύναξη μίσους κατά των προσφύγων την Παρασκευή. Καλούν μάλιστα, τα σωματεία του Πειραιά, το Εργατικό Κέντρο, την Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, την ΟΜΥΛΕ, την ΠΝΟ, τα ναυτεργατικά σωματεία, τους Συλλόγους των Νοσοκομείων και των ΟΤΑ, τα Δημοτικά Συμβούλια και τις Δημοτικές παρατάξεις του Πειραιά να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των προσφύγων.»

Ξέχασαν να καλέσουν τα παιδιά του Πειραιά και τα παιδιά του Ζεβεδαίου...

Στο τέλος, θα είναι εκεί, ο Κωνσταντίνου με την σκυλοπαρέα του, δηλαδή τα τάγματα εφόδου των λαθρομεταναστών, με ηλικίες από 18-35.Τώρα, αυτά τα τάγματα, τα βολεύει που υπάρχει κάποιος ηλίθιος που τους ανοίγει την κερκόπορτα. 
Τους βολεύει που κάποιος τους καλύπτει τα πως και τα γιατί έχουν έρθει στην χώρα μας.

Σύντομα όμως αυτή η κάλυψη που τους δίνει ο Κωνσταντίνου και οι διάφορες ΜΚΟ, ΔΕΝ θα είναι λόγος για να σώσουν το τομάρι τους από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα στραφούν και εναντίον τους. 

Αυτοί θα είναι και οι τιμωροί τους... 
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ η τιμωρία ων ρουφιάνων και των προδοτών.

Y.Γ. Όταν η Χρυσή Αυγή έλεγε σε όλους τους τόνους, πως όπως εξελίσσεται το περίφημο προσφυγικό,  τα πράγματα οδηγούνται εκτός ελέγχου, εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες. Οι απάνθρωποι. 

Τώρα που στη Χίο βγήκαν μαχαίρια, στον Πειραιά πήγε ο άλλος να πετάξει το παιδί στον Λιμενικό αντί για πέτρα, οι δήθεν ουμανιστές, οι δήθεν αλληλέγγυοι, και οι δήθεν φιλάνθρωποι δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αλλά και όλης της γης οι υποκριτές, είναι σοκαρισμένοι από το θέαμα...

Γι' αυτό, σήμερα στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, θα σας πούμε το μέλλον της πατρίδας μας... Από εκεί θα ξεκινήσει το μέλλον της πατρίδας μας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :