Βίκτωρ Όρμπαν: "Έξω από την χώρα μου οι δανειστές - καταπιεστές της πατρίδος μου"


Προκειμένου να ανέχεται τους δανειστές να του επιβάλλουν διάφορα, περιμένοντας να του τραβήξουν κάποια στιγμή το χαλί ή να του προκαλέσουν οικονομική ασφυξία, η Ουγγαρία, του Εθνικιστή Βίκτορ Όρμπαν, εξόφλησε πλήρως το δάνειο που είχε λάβει το 2008 από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους αποχαιρετά! 

Η χώρα είχε προσφύγει στους διεθνείς πιστωτές, αποσκοπώντας να τονώσει τη χειμαζόμενη οικονομία της κατά τη διάρκεια της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, ενώ στο αποκορύφωμα της κρίσης η Ουγγαρία τέθηκε εκτός διεθνών κεφαλαιαγορών, οπότε δεν είχε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει ούτε τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Το 2013 η Βουδαπέστη είχε αποπληρώσει πρόωρα το σύνολο του χρέους της έναντι του ΔΝΤ, κάτι για το οποίο είχε πιέσει ο συντηρητικός πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν αναγκάζοντας το να αποχωρήσει νωρίτερα!

Καταλάβατε;

Κάντε τώρα τις συγκρίσεις... Τι απαίτησε ο Ορμπάν για την χώρα του, στην οικονομία ή ακόμη και στο μεταναστευτικό, όπου ο Ούγγρος πρωθυπουργός έχει κάνει σαφές στους λαθρομετανάστες και στην Ε.Ε. πως η Πατρίδα του δεν θα δεχθεί ούτε έναν λαθρομετανάστη και πως η Ουγγαρία, έχει μηδενική ελαστικότητα στην εφαρμογή του κανονισμού «Δουβλίνο 3» της Ε.Ε

Και εμείς που είχαμε κυβερνήσεις, Αριστερής ή φιλελεύθερης ή Σοσιαληστρικής κατεύθυνσης κύριε; 

Εμείς μείναμε με τους μαχαιροβγάλτες και τους ανοσόρροπους της γης που μας κουβαλήθηκαν, αλλά και τους ηλίθιους ψευτοαλληλέγγυους και τους ψευτοανθρωπιστές που καταστρέφου την Πατρίδα μας!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :