Η άνοδος της Χρυσής Αυγής πρώτο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ! Σε πλήρη πανικό οι αμερικανοσιωνιστές


Μπορεί οι φυλλάδες, τα βοθροκάναλα και οι εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι να επιλέγουν την απόκρυψη των ειδήσεων σχετικά με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όμως αυτό είναι απλώς μια τακτική του συστήματος και τίποτα παραπάνω. Στην πραγματικότητα, το σύστημα είναι έντρομο μπροστά στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο επίκεντρο της συζητήσεως στα κέντρα των διεθνών επικυρίαρχων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρά την τακτική αποσιώπηση της Χρυσής Αυγής, εις εκ των υποψηφίων για το χρίσμα των «Δημοκρατικών» στην κούρσα για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, ξεχάστηκε και αναφέρθηκε στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στις επίσημες θέσεις του.

Συγκεκριμένα, ο αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς, στο παράρτημα των θέσεών του σχετικά με την Ελλάδα αναφέρει: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι παραμονεύει, σε περίπτωση που αποτύχει η σημερινή κυβέρνηση, η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να έρθει στην εξουσία ο φασισμός σε μια ευρωπαϊκή χώρα, εξαιτίας της απροθυμίας μας να ανατρέψουμε τις επιβλαβείς πολιτικές της λιτότητας.»

Ποιός είναι, όμως, ο Μπέρνι Σάντερς; Θα πρέπει να απαντήσουμε και σε αυτήν την ερώτηση, ώστε να αντιληφθεί ο καθείς πως στην ουσία πρόκειται για μία αρσενική έκδοση της αιμοσταγούς Χίλαρι. Πρόκειται για Ιουδαίο σιωνιστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ανοιχτά με σιωνιστικά κινήματα ανά τον κόσμο. Παρά τις υποτιθέμενες αντιδράσεις του έχει υπάρξει συμμέτοχος πολλών πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ.

Προς τι, όμως, η "κάψα" του Σάντερς για την Χρυσή Αυγή; Πρόκειται για την ίδια ακριβώς ανησυχία που έχει και η Χίλαρι Κλίντον, αφού η Ελλάδα υπό μία εθνική ηγεσία θα πάψει να είναι ένα αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο, όπως είναι τώρα με τους συριζαίους και ακόμα πιο πριν με τους νεοδημοκράτες.

Ακούστε στο 3:25: "Να μάθουμε από την Ιστορία. Και πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν η Δημοκρατία αποτυγχάνει, όταν ο λαός ψηφίζει για κάτι και η κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις της λόγω εξωτερικών παρεμβάσεων, αυτό οδηγεί σε μαζική περιφρόνηση για την Δημοκρατία. Και ανοίγει ο δρόμος για ακροδεξιά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή!".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :