Ν. Γ. Μιχαλολιάκος περί μπολσεβίκωνΑπόσπασμα από την ομιλία στο κοινοβούλιο για Δημόσια Ασφάλεια (Τετάρτη 20 Απριλίου 2016)

“Ο Πλάτων το είχε πει ξεκάθαρα: «Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας».

Πράγματι, από αυτό που αποκαλείται σήμερα Δημοκρατία, που είναι ασυδοσία, που είναι ψευτοδημοκρατία, έχει προκύψει μια τυραννία πέντε- δέκα οικογενειών, οι οποίοι εξουσιάζουν τον τόπο με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, κρατώντας το χρήμα στα χέρια τους.

Αδίκως σας αποκαλούν μπολσεβίκους. Οι μπολσεβίκοι σε έναν μήνα θα είχαν καθαρίσει όλα αυτά τα πράγματα. Εσείς απ’ ό,τι φαίνεται, συνδιαλέγεστε.

Και εσείς, οι οποίοι υποτίθεται ότι είστε μπολσεβίκοι -υποτίθεται λέω- δεν κάνετε τίποτε απέναντι σε όλους αυτούς, παρά μόνο λόγια, ότι θα διαλύσετε τη διαπλοκή. Όχι, δεν έχετε καμμία σχέση με τον παγερό αέρα της Πετρούπολης, που μετωνομάσθη σε Λένινγκραντ και τη Μόσχα, ούτε με τον Μαγιακόφσκι, ούτε με όλους αυτούς, παρά με τον μουχλιασμένο αέρα του Σηκουάνα και της νέας Αριστεράς του Μαρκούζε, του Καρλ Πόπερ, της ανοιχτής κοινωνίας, όλων αυτών των εξ αριστερών υποστηρικτών της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν την καταστροφή των πατρίδων.

Σε αυτή τη Βουλή όμως σήμερα, εκτός από τους ψευτοδεξιούς, υπάρχουν κάποιοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το εθνικό κράτος. Και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες.”

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Κοινωνικός Εθνικισμός
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :