Πήξαμε στους τζάμπα μάγκες τύπου Κάρμαντζη


Γράφει ο Γεώργιος Θεοτόκης.

Τον... "μικρό ήρωα" προσπάθησε να κάνει χθες ο ψοφοδεξιός αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο οποίος, με αφορμή τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου στις Οινούσσες και τα Ψαρά από τους Τούρκους, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook, ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος». Τελικά έκανε απλά τον τζάμπα μάγκα...! Διαβάστε γιατί.

Αναλυτικά η δήλωση Κάρμαντζη
«Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με τη σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης! Έχουμε ένα γείτονα άθλιο, άπληστο, μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!

»Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!

»Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ' αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!

»…Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!»


Να σας πω! Προς στιγμήν, το παραδέχομαι. Ειδικά με την τελευταία παράγραφο, κατάφερε να με κερδίσει με την δήλωση του - και να σας πως την αλήθεια - για λίγο αναθάρρησα και είπα, πως υπάρχουν ρε παιδί μου Έλληνες και στα άλλα κόμματα. Έλληνες που υψώνουν το κεφάλι. ΔΕΝ λοβοτομήθηκαν όλοι από την εξουσία που τους δίνει η ψήφος στα μνημόνια. Αναζητούν την λύτρωση και την συγχώρεση για την ανοησία τους τόσα χρόνια, που ψήφιζαν για την φτωχοποίηση του Λαού μας, και τώρα τάσσονται με τον Λαό τους!

Το θαύμα στην Ελλάδα όμως κρατάει τρεις ημέρες και το παραθαύμα άλλες τρεις... Εδώ μια και καμία...

Γιατί μετά την απαίτηση του Σύριζα προς τον Μητσοτάκη να τον κρεμάσουν από το αυτί και μόλις τον διέγραψαν από τη ΝΔ, αντί να εμμείνει και να τηρήσει την τελευτά του επαναστατική παράγραφο, χαμένος για χαμένος, τηρώντας τα γραφόμενα του»…Αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!!»  άρχισε να τα μασάει και να κάνει αεροπλανικές κωλοτούμπες.

«Η ανάρτηση μου, δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές» και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Εντάξει ρε Κάρμαντζη. Μόλις γίνει το ντου από τους απέναντι, εσύ πολέμα με τα Avatar και όχι με τον τουρκικό λαό που θα απαρτίζει τον τουρκικό στρατό και θα κρατάει το όπλο του εναντίον του παιδιού σου...!


Κρίμα ρε και κρίμα στην στολή του Έφεδρου Επίλαρχου που φόρεσες κάποτε...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :