Γελάνε και τα γρασίδια! Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της ... ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λένε οι σύντροφοι στο blog Κιλκισιώτης!


Γράφει ο Γεώργιος Θεοτόκης.

Πρέπει να είναι ιός.. Δεν εξηγείται αλλιώς η εγκεφαλική μαλάκυνση που έχουν πάθει μικροί μεγάλοι δημοσιογράφοι και βλέπουν οράματα και παντού Χρυσαυγίτες να τους καταδιώκουν.

Ιδού άρθρο τοπικού blog του "Κιλκισιώτη". Διαβάστε το και αφήστε το γέλιο να ξεχυθεί από μέσα σας αβίαστο.

Το δυστύχημα είναι πως κατηγορούν την ομάδα της Κρηστώνης (προφανώς επειδή χάνουν συνέχεια) από αυτή!

Όπως έγραψε και στο διαδίκτυο ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Χατζησάββας: "Προσπάθεια συντονισμένη να πλήξουν την ομάδα της Κρηστώνης Κιλκίς με ψεύδη που την συνδέουν με δράση δική μου χωρίς να είμαι εγώ εκεί μιας και οι δύο εκδηλώσεις ήταν παράλληλες χρονικά".

Ιδού το άρθρο. "Απίστευτα πράγματα καταγγέλουν ότι έγιναν οι κάτοικοι της Γουμένισσας στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε με την τοπική ομάδα ΠΑΙΚΟ και της ομάδας της 
ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ Κιλκίς για το τοπικό πρωτάθλημα!

Χρυσαυγίτες οπαδοί των φιλοξενούμενων παρενοχλούσαν και έβριζαν διαιτητές και φιλάθλους της τοπικής ομάδας μέσα στους οποίους βρισκόταν και γυναικόπαιδα!

Παρόντες ήταν όλοι οι ...αρχηγοί της Χρυσής Αυγής του χωριού και ο βουλευτής Χατζησάββας ο οποίος μετά πήγε με τους μπράβους του στην εκδήλωση για τους πρόσφυγες στο Πολύκαστρο.
Είναι ντροπή για το τιμημένο όνομα του ΠΑΟΚ να το χρησιμοποιεί η ομάδα της Κρηστώνης.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, πρέπει να ζητήσει από την ομάδα του Κιλκίς να πάψει να χρησιμοποιεί το όνομά του και να το ντροπιάζει.
Ο κατήφορος σε αυτόν τον τόπο, πρέπει επιτέλους κάποτε να σταματήσει.
Δείτε τώρα το βίντεο από τα επεισόδια κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Θεόδωρου Παραστατίδη στο Πολύκαστρο - που έγιναν αμέσως μετά τον αγώνα στη Γουμένισσα - και απολαύστε ...ποιότητα!Λοιπόν σύντροφοι του Κιλκισιώτη. 
Η μόνη ομάδα που υποστηρίζουμε επίσημα στην Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική Ελλάδος.
Αφήστε τον Αθλητισμό ανεπηρέαστο από τα πολιτικά και την σαβούρα των σκέψεών σας!
 Αρκετά έχουν υποφέρει οι ομάδες από την ιδεοληψία όσων καλύπτετε και εγκωμιάζετε από το blog σας. Φτάνει! 

Για το δεύτερο σκέλος, αυτό της συγκέντρωσης για το μεταναστευτικό θα σας παραπέμψω σε δύο άρθρα που βρίσκονται αναρτημένα στο κεντρικό site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως απάντηση: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrio-krajimo-se-bouleuth-tou-suriza-apo-ellhnes-tou-kilkis-ton-ebgalan-ejw Τίτλος: Άγριο κράξιμο σε βουλευτή του Σύριζα από Έλληνες του Κιλκίς. Τον έβγαλαν έξω από σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό. Kαι το άλλο: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katacheirokroththhke-o-sunagwnisths-chatzhsabbas-sthn-suskepsh-gia-to-lathr Τίτλος: Καταχειροκροτήθηκε ο Συναγωνιστής Χατζησάββας στην σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό στο Κιλκίς!
Αυτά και τα λέμε στο ... γήπεδο της ζωής! 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :