Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ! Έτσουξε και πόνεσε όλο τον Πλανήτη το βίντεο που ο Παναγιώταρος μιλάει με τον Κρίκο για τον Τράμπ!Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ο Εθνικιστής δεν μισεί την Πατρίδα κανενός. Αγαπά την Πατρίδα του περισσότερο. 

Όπως είχε γράψει ο Ίων Δραγούμης: «Μόνο εμείς, όσοι νοιώθουμε την δική μας την πατρίδα, μπορούμε να νοιώσουμε και των άλλων τις πατρίδες. Πρώτα πρέπει να νοιώσω τον εαυτό μου καλά, έπειτα καλά το έθνος μου και έτσι φθάνω στην ανθρωπότητα. Όσοι λένε πως είναι κοσμοπολίτες και δεν περνούν από όλα αυτά τα στάδια δεν μπορούν να νοιώσουν την ανθρωπότητα».

H Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό Κίνημα που στο επίκεντρό του έχει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι απομονωμένο από την πραγματικότητα  και τις όποιες εξελίξεις γύρω της. 

Άλλοι απομονώνουν την Ελλάδα με τα έργα τους και φυσικά αναφέρομαι στην ΝΔ και στον Σύριζα.

Κατανοητό;

Το ότι αντιγράφει ο πλανήτης όλος τις θέσεις μας, βλέποντας πως σε ότι λέμε δικαιωνόμαστε,  είναι γνωστό παντού. Εδώ το κάνουν τα ντόπια αποκόμματα - και το κάνουν ανερυθρίαστα - και μετά φυσικά δεν υλοποιούν τίποτε. 

Δεν τρέφουμε καμία εμπιστοσύνη ακόμη και σε αυτούς στους οποίους αναφερόμαστε επί της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής! Κρατάμε απεναντίας, πολλές επιφυλάξεις, γιατί η Αμερική είναι διαβρωμένη πολλαπλά και σε βάθος, (εδώ είναι η Ελλάδα μας διαβρωμένη...) από δυνάμεις που την λυμαίνονται και δεν θα αφήσουν εύκολα την βολή τους και τα συμφέροντα τους.
Εμείς, σχολιάζουμε και θα σχολιάζουμε πάντα, αυτά που στην προκείμενη στιγμή έχουν ειπωθεί. 
Και πολλά από αυτά που έχουν ειπωθεί από τον συγκεκριμένο Αμερικανό Πολιτικό, είναι μια χαρά και μακάρι για την πατρίδα του. 

Ίδωμεν...!

Από εκεί και μετά, γιατί τόσος πόνος και τόσος οδυρμός σε ένα άρθρο για ένα βίντεο; Επειδή ειπώθηκαν αυτά τα λόγια που εσείς εκλαμβάνεται ως στήριξη προς έναν Αμερικανό υποψήφιο; 

Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουν στην Αμερική. Ούτε ο Παναγιώταρος, ούτε ο Κρίκος.
Τι ανησυχείτε; 

Μην εκλεγεί ο Τραμπ και σταματήσει τις παράνομες ροές των μεταναστών; 

Τι ανησυχείτε; Μην τυχόν και πάρει ο Τράμπ ολόκληρο το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και το τηρήσει απαρέγκλιτα και αλλάξει ο Νεοταξικός σας Πλανήτης; 

Και ο Τραμπ να μην βγει ή και να βγει και να μην τηρήσει λέξη από όσα λέει, ο Πλανήτης θα αλλάξει όταν έρθει στην Ελλάδα η ώρα των Εθνικιστών. 

Όταν αναλάβει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος την εξουσία με πίστη από έναν Λαό που σήμερα υποφέρει. 
Και αυτή η ώρα έρχεται. Γιαυτό σας έχει καταλύσει ο φόβος και ο τρόμος. 

Εσείς στο μεταξύ, μπορείτε να υποδεχθείτε τον Πάπα και τους άλλους Ιεράρχες ΧΩΡΙΣ Σταυρό, να υποδέχονται τους λαθρομετανάστες και να τους πλένουν τα πόδια, γεμάτοι υποκρισία. 
Όλα τα άλλα αφήστε τα για όταν έρθει η ώρα...Ιδού, ατόφιο, το δημοσίευμα του πόνου και του κλάματος με την μορφή ειρωνίας και το σχόλιο των ελληνικών μέσων μαζικής εξαπάτησης.


"Το ότι μέλη της Χρυσής Αυγής στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν είναι κάτι που πρέπει να προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση μιας και οι θέσεις τους λίγο πολύ συγκλίνουν.
Πρόσφατα, το vox.com εντόπισε βίντεο από εκπομπή της Χ.Α. από το διαδικτυακό της κανάλι, στο οποίο εμφανίζονται οι Ηλίας Παναγιώταρος και Σταύρος Κρίκος. Ο βουλευτής Παναγιώταρος τοποθετείται υπέρ των υποψηφίων των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. Ο τίτλος του άρθρου είναι ενδεικτικός. "Δείτε: Ένα αστείο βίντεο υπέρ του Τραμπ, με πρωταγωνιστές Έλληνες νεοναζί".

"Ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ένας σωματώδης, φωνακλάς τύπος και ηγετικό στέλεχος του ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Έχει στην κατοχή του ένα κατάστημα στο οποίο πουλάει T-shirts με ακροδεξιά συνθήματα. Έχει εξυμνήσει τον Χίτλερ για την "προσωπικότητα του" και έχει εκθειάσει την ιδέα για έθνος "μιας φυλής". Έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες που δικάζονται αυτόν τον καιρό ενώ εμπλέκεται στον προσηλυτισμό νέων μελών για τους νεοναζί", αναφέρει το δημοσίευμα του Zack Beauchamp.

"Στο βίντεο της εκπομπής της Χ.Α., χρησιμοποιεί τη φράση του Τραμπ που αποδίδεται στον Μουσολίνι, και τον υπερασπίζεται. Παράλληλα, παίρνει το μέρος του Τραμπ στην κόντρα που είχε ανοίξει με τον Πάπα, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει πως δεν πράττει πράγματα που αποδέχεται η φιλοσοφία του χριστιανισμού. Βέβαια η θέση του Παναγιώταρου δεν είναι και επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής, ωστόσο τα επιχειρήματα υπέρ των κλειστών συνόρων και κατά των μεταναστών, συνάδουν. Η αντιμεταναστευτική ρητορική και ο λαϊκισμός χρησιμοποιούνται και από τους δύο για να ανέβουν δημοσκοπικά", σημειώνει το Vox.

Πάντως για τον καθηγητή πολιτικής επιστήμης και αριστερό στα πιστεύω του, Cas Mudde, το γεγονός ότι κάποιοι χρυσαυγίτες επαινούν τον Τραμπ, είναι "παράδοξο". Πώς το εξηγεί; "Είναι κόμμα νεοναζί, κάτι που σημαίνει πως συνδέουν τον καπιταλισμό με τις θεωρίες συνωμοσίας, με την παγκοσμιοποίηση και φυσικά, με τους Εβραίους. Θα φανταζόμουν πως δεν τον συμπαθούν θεωρώντας τον εκπρόσωπο του καπιταλισμού". Παρόλα αυτά σημειώνει πως χρησιμοποιούν τα αντιμεταναστευτικά επιχειρήματα του Τραμπ, γιατί τους "βολεύει" εν μέσω προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα".

Υ.Γ. 1:Το μίσος σας η δύναμη μας...Περαστικά σας, ντόπια και ξένα παπαγαλάκια... !
Υ.Γ.2: Ζήτω η Νίκη!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :