Οι μπουνταλάδες του Ερντογάν είναι και ψευτοτσαμπουκάδες!


Η ασυλία των μογγόλων είναι μνημειώδης.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν πριν την ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ίδρυμα Brookings, ανάμεσα σε διαδηλωτές και άτομα της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου. Τα βίαια επεισόδια ξεκίνησαν όταν μέλη της ασφάλειας κινήθηκαν εναντίον διαδηλωτών που πραγματοποίησαν κινητοποίηση υπέρ των Κούρδων.

Περίπου 40 διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ του μεγαλύτερου κουρδικού κόμματος της Συρίας, του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), αλλά και ομοιώματα που αναπαριστούσαν τον Ερντογάν με ένδυση κρατουμένου.

Μάλιστα, μέλη της ομάδας ασφαλείας του Τούρκου προέδρου έδειξαν να αντιδρούν στην παρουσία δημοσιογράφων της τουρκικής αντιπολίτευσης που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των διαπιστευμένων εκπροσώπου του Τύπου.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας σωματοφύλακας του Ερντογάν χτύπησε έναν εκπρόσωπο του κρατικού ραδιοφωνικού δικτύου NPR των ΗΠΑ.Δειλοί μπουνταλάδες που ψευτοτσαμπουκάδες εκεί που τους παίρνει. Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν, ο προστάτης του ISIS δεν κουνάει ρούπι χωρίς αυτούς...

Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι μπουναλάδες δεν κάθονται φρόνιμα...
Στο Εκουαδόρ τα ίδια...


Στην Ουάσιγκτον τα ίδια!Ακόμη και στην Έδρα του ΟΗΕ....!!! 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :