Κόρη του τζάμπα η Μέρκελ χρωστά στο κόμμα της 9.500Το ποσό των 9.500 ευρώ εμφανίζεται να χρωστά η Ανγκελα Μέρκελ στο CDU, το κόμμα του οποίου ηγείται. Δημοσίευμα της Bild αναφέρει ότι πρόκειται για οφειλές που έχει απέναντι στο κόμμα, από τις εισφορές που όφειλε.

Και επειδή πρέπει να προστατευθεί το Άγιο Γκράαλ, η Μέρκελ, αλλά και η φήμη της, βγαίνουν τα νούμερα να πάρουν την ευθύνη πως επί τρία χρόνια κανείς δεν την ενημέρωσε. 

Σύμφωνα λοιπόν με εκπρόσωπο του CDU, η Καγκελάριος δεν είχε ενημερωθεί για την ειδική εισφορά που πρέπει να καταβάλουν τα μέλη της κυβέρνησης, ήδη από το 2013!!!

Σύμφωνα με οδηγία του κόμματος, η Μέρκελ και οι άλλοι βουλευτές της θα πρέπει να παραχωρούν στο κόμμα το 6% του μισθού τους, το ποσό που λαμβάνουν για διοικητικές θέσεις και ως βουλευτές.

Καταλάβατε το ποιόν εκείνων που μας κουνούν το δάχτυλο και μας στέλνουν με τις εντολές τους στα κρεματόρια; Με αυτούς συνεργάζεται ο Τσίπρας, ο Καμμένος. Με αυτους θα συνεργαστεί και ο Μητσοτάκης  όπως με αυτούς συνεργάστηκε και ο Σαμαράς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :