Οι προστατευόμενοι της mama Merkel απειλούν με χτύπημα και τη Γερμανία


Για να καταλάβετε το ποιόν των ανθρώπων που υπερασπίζεστε όλοι εσείς οι αλληλέγγυοι και οι ψευτοανθρωπιστές που αγνοείται τον πόνο των Ελλήνων και ενδιαφέρεστε για τους εισβολείς.

Το χέρι που τους τάισε θέλουν να δαγκώσουν οι λαθρομετανάστες που αγκαλιάστηκαν από την mama Merkel καλύτερα από ότι ενδιαφέρθηκε για τους Γερμανούς! 

Σε τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον της Καγκελαρίας αλλά και του αεροδρομίου της Κολωνίας - Βόννης καλεί (ποιους άραγε;;;;) το ISIS.

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους τζιχαντιστές, ενώ εικόνες - μηνύματα που ετοιμάστηκαν από την οργάνωση δείχνουν τα επόμενα σχέδιά της.

Σε μια από τις εικόνες εμφανίζεται η Καγκελαρία της Γερμανία να έχει παραδοθεί στις φλόγες και μπροστά της ένας τζιχαντιστής με το πρόσωπό του καλυμμένο.

«Μπορείτε να κάνετε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», αναφέρεται σε μια άλλη από τις εικόνες που δημοσιοποίησε η οργάνωση, καλώντας ουσιαστικά τζιχαντιστές επί γερμανικού εδάφους να αντιγράψουν την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης τουλάχιστον 550 γερμανοί πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :