Ενσωμάτωση στην Δανία;;; Το Τζαμί θα ενσωματώσει τους Δανούς στο Ισλάμ, λιθοβολώντας τις γυναίκες που διαπράττουν μοιχεία...


Τζιχαντιστής ιμάμης σε κήρυγμά του σε τζαμί στη Δανία προέτρεψε τους πιστούς μουσουλμάνους που τον άκουγαν να σκοτώνουν δια λιθοβολισμού όσους διαπράττουν μοιχεία.

Αυτά τα κηρύγματα ο ιμάμης δεν τα έκανε σε κάποια μουσουλμανική χώρα, αλλά στη Δανία, σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπου ισχύουν άλλα ήθη και έθιμα, άλλοι νόμοι, αλλά για αυτούς τους δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στις χώρες φιλοξενίας τους. Θέλουν παντού να επιβάλλουν τη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο.

Κρυφή κάμερα κατέγραψε τον Αμπού Μπιλάλ Ισμαήλ (Abu Bilal Ismail) στο τζαμί Γκριμχότζ στο Άαρχους της Δανίας. Το κήρυγμά του είχε θέμα για το ποια είναι η κατάλληλη τιμωρία σε γυναίκες ή φιλενάδες που έχουν απιστήσει. 

«Εάν μια παντρεμένη ή διαζευγμένη γυναίκα απιστήσει, και δεν είναι παρθένα, θα πρέπει να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου». 
Προσέξτε, δεν θεωρεί μοιχαλίδα μόνο την παντρεμένη αλλά και τη διαζευγμένη. Και φυσικά θέλει να τις σκοτώσει όλες. 
«Εάν κάποιος απιστήσει στον γάμο του, άνδρας ή γυναίκα, τότε διαπράττει μοιχεία και πρέπει να λιθοβοληθούν. Εάν η γυναίκα είναι παρθένα, η ποινή είναι μαστίγωμα». 
Ο ιμάμης μίλησε στην ίδια συγκέντρωση και για τον οφθαλμό αντί οφθαλμού: «Εάν κάποιος σκοτώσει μουσουλμάνο, τότε πρέπει να σκοτωθεί και αυτός». 
Ο ίδιος επίσης ενημέρωσε τους πιστούς ότι εάν ένας μουσουλμάνος αλλαξοπιστήσει, τότε πρέπει επίσης να θανατωθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμπού Μπιλάλ Ισμαήλ πιάνεται σε κάμερα να διδάσκει μεσαιωνικές θανατικές ποινές και άλλες παλαβομάρες.
Τον Ιούλιο του 2014 διέρρευσε σε ένα βίντεο όπου ζητούσε από τον Θεό να
«καταστρέψει τους σιωνιστές Εβραίους». 
Αλλά ούτε και το τζαμί που τον φιλοξένησε είναι «αθώο». Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι ο χώρος υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος. 
Ο επικεφαλής του τζαμιού, Ουσάμα Ελ Σαάντι, είχε δηλώσει: «Θέλουμε το Ισλαμικό Κράτος να αναδειχθεί, θέλουμε ένα παγκόσμιο ισλαμικό κράτος». 
Η υπουργός Μετανάστευσης της Δανίας, Ίγκερ Στόγμπεργκ, επέκρινε τον ιεροκήρυκα: «Είναι πραγματικά ανήκουστο ότι υπάρχουν άνθρωποι στη Δανία που διδάσκουν τέτοια πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ανήκει εδώ. Αυτός δεν ανήκει στη Δανία». 
Μετά την αποκάλυψη και αυτού του βίντεο, έχουν πληθύνει οι εκκλήσεις στις Αρχές της Δανίας να κλείσουν το εν λόγω τζαμί. 

Ο εκπρόσωπος των σοσιαλδημοκρατών, Νταν Γιόργκενσεν, είπε στο TV2: «Είναι βαθιά, βαθιά απαράδεκτο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτόν που έχουν αυτές τις ιδέες είναι παραφροσύνη». Ο Μάρκους Κναθ, από το κυβερνών κόμμα, πρόσθεσε: «Αυτό που είναι πιο σοκαριστικό, είναι ότι υπάρχουν τόσες υποθέσεις που εμπλέκεται αυτό το τζαμί και συνεχώς έχουμε καινούργιες. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν μάθει τίποτα και ακόμα διατηρούν πρακτικές που παραπέμπουν σε συμπεριφορές της λίθινης εποχής». 
Ο Ελ Σαάντι, μιλώντας εκ μέρους του τζαμιού, είπε: «Πιστεύουμε στο Ισλάμ όπως είναι, αλλά όπως λέει ο ιμάμης μας ζούμε στη Δανία, όπου υπάρχει ελευθερία, και εμείς ακολουθούμε τους δανέζικους νόμους και κανόνες. Οπότε, ο λιθοβολισμός και το μαστίγωμα δεν είναι νόμιμα στη Δανία».
Κοροϊδεύει και από πάνω, όπως συμπεράνατε...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :