Ταράχτηκαν οι αλληλέγγυοι στην Γαλλία επειδή μια υπουργός έθιξε το χρώμα κάποιων και τα τσαντόρΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Ρατσισμός είναι να δημιουργείς σύνδρομα, να φιμώνεις και να κατηγορείς ανθρώπους που περιγράφουν όσα βλέπουν.  Και επειδή έχουμε πνιγεί στην ηλιθιότητα και στο ψέμα, η μαύρη φυλή είναι μαύρη φυλή. Είτε το πούμε, είτε το ζωγραφίσουμε. Μαύρη θα είναι, όπως η λευκή φυλή είναι λευκή και η κίτρινη φυλή είναι κίτρινη. Από εκεί και μετά, είναι αδικαιολόγητη η ευθιξία των "αλληλέγγυων" για τις δηλώσεις της Γαλλίδας υπουργού για τα Δικαιώματα των Γυναικών, η οποία συνέκρινε τις γυναίκες που φοράνε μπούργκα με τις νέγρες που υποστήριζαν τη δουλεία στις ΗΠΑ.

Που είναι το κακό σε αυτή τη δήλωση;
Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε αυτό που μας επιβάλλουν;
Μια οικτρή μειοψηφία μας έχουν βουτήξει στα σκατά, κυριολεκτικά, προσπαθώντας να μας κάνουν όλους να ζούμε, κάτω από τα δικά τους πιστεύω, ξεχνώντας όλα όσα έχουμε μάθει ως τώρα.

Σε συνέντευξή της στο BFTV η Λορένς Ροσινιόλ σχολίασε την απόφαση μεγάλων εταιρειών όπως η Marks & Spencer, η H&M και η Dolce & Gabbana να δημιουργήσουν προϊόντα για Μουσουλμάνες όπως το «μπουρκίνι».Όταν η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ορισμένες γυναίκες κάνουν την επιλογή να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους η Ροσινιόλ απάντησε:

«Σαφώς, υπάρχουν γυναίκες που κάνουν αυτή την επιλογή... υπήρχαν όμως και Αμερικάνες νέγρες που υπερασπίζονταν τη δουλεία».

Αμέσως. ξεσηκώθηκε κάθε καρυδιάς καρύδι και σχολίασε την Γαλλίδα υπουργό. Το πιο αιχμηρό σχόλιο ήρθε μάλιστα από ένα διάσημο κωμικό τον Ολιβιέ Περίν που ανέφερε ότι η Ροσινιόλ θα μπορούσε να γίνει διευθύντρια της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ.

Σιγά τα ωά ρε μούργο...!Η κριτική ήταν τέτοια που η Γαλλίδα υπουργός ανακάλεσε... Κρίμα και Ντροπή της!

Αλληλέγγυοι, όλων των χωρών, ενωθείτε και δείτε:
ΙΔΟΥ ο  πραγματικός ρατσισμός και η εκμετάλλευση των μαύρων ή νέγρων προς τους λευκούς.
Αυτούς υπερασπίζεστε...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :