Η Ελλάς σε κίνδυνο!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ανθελληνικότητα και ανοησία χαρακτηρίζουν τον πλέον επικίνδυνο από τους πλέον επικίνδυνους πρωθυπουργούς που έχουν περάσει από την χώρα... Τον Alexis!
Ενώ το ότι είναι ανιστόρητος, έρχεται και δένει. 

Δεν θα σταθούμε στα σημειολογικά - τσιφτετέλια, λουλούδια και ζουρνάδες, εκεί που μαρτύρησαν τόσοι και τόσοι άνθρωποι μας - έτσι κι αλλιώς, τα πούμε δεν τα πούμε, δεν μπορούμε να μάθουμε στον άνθρωπο ιστορία μέσα από ένα άρθρο.

Ούτε θα σταθούμε στη λαθραία επανασυγγραφή της Ιστορίας που θέλουν να γίνει από κοινού, ίσως γιαυτό ο Φίλης να μιλούσε για εθνοκάθαρση στο θέμα των Ποντίων.

Ούτε στην συνεργασία στα ραδιοτηλεοπτικά κλπ κλπ.

Από τόσα τριαντάφυλλα που με χαμογέλα μοίρασαν, από την μια ο κ. Τσίπρας και από την άλλη η μουσίτσα της διπλωματίας, ο Νταβούτογλου, στις Τουρκάλες δημοσιογράφους (των φιλοκυβερνητικών πλέον ΜΜΕ, καθώς τα άλλα τελείωσαν στην Τουρκία) και μετά τις selfie που έβγαλαν όλοι μαζί, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, της πονεμένης Ελλάδας, έπρεπε να κρατήσει ένα τελευταίο τριαντάφυλλο, για να το αποθέσει εκεί που κάποτε υψώνονταν ο ναός της Αγίας Φωτεινής. Εκεί που λειτούργησε για τελευταία φορά ο Χρυσόστομος Σμύρνης πριν περάσει στο Πάνθεον των Ηρώων, μαρτυρώντας στα χέρια του τουρκικού όχλου.

Αν δεν ήθελε να ενοχλήσει τον κ. Νταβούτογλου η πράξη του αυτή και αν θεωρούσε πως θα διατάρασσε τη νέα κουμπαριά που γεννιέται, θα μπορούσε να ρίξει ένα τριαντάφυλλο στην θάλασσα, έστω και τυχαία, κοιτάζοντας αλλού, στην προκυμαία της πόλης που μαρτύρησε ένα από τα πιο σπουδαία κομμάτια του Ελληνισμού…

Δυστυχώς, δεν έκανε τίποτε από αυτά. Αντιθέτως αποκαλούσε τον Αχμέτ "Αχμέτ φίλε μου" και πρόσθετε "το Αιγαίο η θάλασσα μας". Δικαιολογημένα λοιπόν ο άλλους του πέταξε στα μούτρα πως "αυτό που λες εσύ πως παραβιάζουμε εμείς τα νησιά του Αιγαίου, εμείς, δεν το βλέπουμε έτσι, γιατί πετάμε σε υπό αμφισβήτηση περιοχές. Και όταν εσείς πετάτε εκεί, εμείς πάλι το βλέπουμε σαν δική σας παραβίαση".

Τι ήθελε να πει με αυτά τα λόγια; Το έχει πει καθαρά και κατ' επανάληψη! Το Αιγαίο, "η θάλασσά μας" αμφισβητείται ως προς την κυριαρχία του και η τουρκία θέλει να ξανασυζητηθούν όλα... 

Ποιος γαμεί τώρα τις διεθνείς συμφωνίες και το διεθνές δίκαιο...;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :