Τώρα υψώνουν την παντόφλα, σύντομα όμως θα υψώσουν την σπάθα!
Η ομιλία του ιμάμη, με την οποία αποκάλεσε ως «άπιστους» σιίτες, Αλαουίτες και χριστιανούς , αποτελεί κόλαφο για τα επερχόμενα .Ο ίδιος σύμφωνα με την γνώμη του, ζήτησε από τους αληθινούς μουσουλμάνους , να «πάρουν τα ξίφη στα χέρι τους και να ξεπαστρέψουν τους άπιστους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα παρόμοιες εκκλήσεις είχαν ακούσει από τους κήρυκες της τζαμιά στον Κολωνό και στο Μενίδι...

Η απόφαση για την κατασκευή ενός τζαμιού στην Αθήνα δεν έχει ακόμη παρθεί, και μόνο στην περιοχή της Αττικής λειτουργούν παράνομα περίπου διακόσια τζαμιά που εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις του Ισλάμ.

Ο Ιμάμης στο Τζαμί στα Μέγαρα συνελήφθη - για άλλη αιτία - στο αεροδρόμιο της Αθήνας και απελάθηκε από την χώρα μας, για εξτρεμιστική δράση κατά της Ελλάδος.

Ο ίδιος κατοικούσε στην Ελλάδα για 6-7 έτη και κατ' επανάληψη είχε υποστηρίξει σε κηρύγματα τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό σε τζαμιά αλλά και στο Διαδίκτυο. Οι συμπατριώτες του Ιμάμη σημείωσαν ότι αυτός ήταν κάτω από την επίδραση της ακραίας ιδεολογίας της Αφγανικής εξτρεμιστικής ομάδας Lashkar-e-Taiba.

Δυστυχώς το μέγεθος του προβλήματος στην χώρα μας δεν είναι ακόμη «ορατό», αλλά σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες , ο ισλαμικός φονταμενταλισμός θα αλλάξει την χώρα μας από άκρη σε άκρη.

Που θα καταλήξει αυτό ουδείς γνωρίζει. 
Αν δεν πάρουμε μέτρα άμεσα οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :