Οι ιδεολογικά, πολιτισμικά και ψυχικά διαταραγμένοι του Τσίπρα σε δράση! Κατέλαβαν κτήριο στο Πολυτεχνείο και "φιλοξενούν" λαθρομετανάστες

φωτό αρχείου

Για την εθνομηδενιστική αντιχριστιανική άκρα αριστερά ο ερχομός όλον αυτών των μουσουλμάνων είναι η χρυσή ευκαιρία της για τον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό της Ελλάδος. Θα εκμεταλλευτή την δυστυχία τους για να προωθήσει την εγκληματική ιδεολογία της αδιαφορώντας για το τι είδους κοινωνία θα προκύψει.

Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Δευτέρα το κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, από αγνώστους που εισέβαλαν και το έχουν μετατρέψει σε «κέντρο φιλοξενίας» λαθρομεταναστών.

Το γεγονός κατήγγειλε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο καθηγητής Γκαζέτας του ΕΜΠ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι καταληψίες είναι άσχετοι με το χώρο του πανεπιστημίου και πως εκδίωξαν και κρατούν έξω υπό την απειλή βίας την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτήριο Γκίνη «φιλοξενούνται» ήδη 70 άτομα!

Η ομάδα των ατόμων που το κατέλαβε ανακοίνωσε πως η κίνηση αυτή έγινε με στόχο να στεγαστούν οι πρόσφυγες που βρίσκονται δίχως κατάλυμα στην πλατεία Βικτωρίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κατάληψης έχει ως εξής:

«Το απόγευμα της Δευτέρας 29/02/2016, μετά από πρωτοβουλία της κατάληψης Θεμιστοκλέους 58 και σε συνεργασία με αλληλέγγυες/ους, καταλάβαμε το κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό οικογένειες μεταναστών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στοιβαγμένες στην πλατεία Βικτωρίας.

Καλούμε ομάδες, συλλογικότητες και άτομα να στηρίξουν έμπρακτα την κατάληψη ώστε να την μετατρέψουμε σε κέντρο αγώνα ενάντια στα κράτη και στα σύνορά τους.

Άμεση δράση ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο!

Nar Tawra Al Horiya | Φωτιά Εξέγερση Λευτεριά!

Ανοιχτή συνέλευση την Τρίτη, 1 Μάρτη 2016, στις 18:00
μες στο κτήριο Γκίνη, Πολυτεχνείο (είσοδος από οδό Στουρνάρη, Εξάρχεια)».Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :