Τους κερνάμε για να μας φορτώνουν με μνημόνια και μέτρα


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τέσσερις, ούτε πέντε αλλά δώδεκα χιλιάδες ευρώ μας κοστίζουν οι συνεδριάσεις στο Χίλτον των "Θεσμών" και των Συριζομούρηδων.

Αίθουσες συνεδριάσεων, καφέδες και ό,τι άλλο απαιτηθεί στις πολύωρες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών, για λιγότερο από τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του Κυβερνητικού έργου η πίστωση δεσμεύεται πίστωση 12.000 ευρώ και η οποία αφορά για το διάστημα από 18 Ιανουαρίου 2016 έως 30 Απριλίου 2016. 

Το εγκεκριμένο ποσό προορίζεται για δαπάνες ενοικίασης αιθουσών συνεδριάσεων, καφέδων κλπ που θα ανακύψουν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τα τα τεχνικά κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Brussels Group).

Ειδικότερα στην απόφαση με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2016, αναφέρεται:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, Ειδικός Φορέας 23-780, ΚΑΕ 0845 για υποχρεώσεις από δαπάνες δημοσίων σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού οικ. Ετους 2016.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :