Οι συμμορίες που τρωγοπίνουν στην …υγειά μας!!!


ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα σας συγχίσει
Στις 8/7/2012 το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσιεύει μια αποκάλυψη που ξεκίνησε το blog taxalia, για τον Πρύτανη Μυλόπουλο (τώρα πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ).

Η υπόθεση συνοπτικά:

Ο τότε Πρύτανης (και ΠΑΣΟΚ) και νυν Πρόεδρος Μετρό (και ΣΥΡΙΖΑ) είχε μια γραμματέα, την Ευγενία Τραϊκάπη.
Η κοπέλα παντρεύτηκε στις 19/5/2012 στην Κωνσταντινούπολη και στον γάμο της παρευρέθη όλη η «προοδευτική» παρέα του ΑΠΘ. Μυλόπουλος, Παντής, Λιάλιου κλπ.
Κατά σύμπτωση, την ίδια ημέρα, όλη η παρέα ήταν σε εκπαιδευτική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας, στα πλαίσια του έργου 85958 «ανάπτυξη δεθνούς έρευνας, οικολογίας» κι άλλα παραμύθια.

Ακολούθησε η υπόθεση του iPhone στην Ναταλία Δραγούμη, η «χρυσή χέστρα του πρύτανη» και άλλα γλαφυρά.
Τότε έγινε σάλος με δημοσιεύματα, αλλά όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο π. πρύτανης αναβαθμίστηκε σε πρόεδρο της ΕΡΤ3, ο αδερφός του σε πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής και ο αντιπρύτανης με το iPhone Γάννης Παντής, σε Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας.

Πριν όμως γίνει Γ.Γ. του Υπουργείου ο Παντής, διετέλεσε και πρόεδρος του Λιμανιού Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.). Στο οποίο λιμάνι, πήρε ως ιδιαιτέρα την άγνωστη μέχρι προχθες Ξανθούλα Καρανίκα.

Έθές, μάθαμε όλοι ότι η κ.Καρανίκα, παρέμεινε στην θέση της και μετά την φυγή του Παντή στην Αθήνα.
Μάθαμε επίσης ότι η κ.Καρανίκα, όπως και ο αδερφός της ήταν πάντα αριστεροί και «αγωνιστές» όπως πλασσάρονταν αυτοί οι άνθρωποι, που σε ολόκληρη την ζωή τους μισθοδοτούνται από το δημόσιο, το οποίο συντηρούν οι φορολογούμενοι.

Να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν: Γάμος στην Κωνσταντινούπολη της ιδιαιτέρας του Μυλόπουλου, ένα χαρούμενο παρεάκι δεκάδων ανθρώπων της παρέας Μυλόπουλου-Παντή εκεί με έξοδα «ερευνητικών προγραμμάτων», Παντής με ιδιαιτέρα Καρανίκα Ξανθούλα στον ΟΛΘ.

Να μάθουμε και κάτι καινούριο τώρα:

Η κ.Ξανθούλα Καρανίκα, εξελέγη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για λίγες ημέρες το 2012. Τις εκλογές εκείνες κέρδισε ο Σαμαράς και σχημάτισε κυβέρνηση με τον Βενιζέλο.
Η «Ξανθούλα» βαφτίστηκε Ξανθίππη. Το πλήρες όνομά της είναι
ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ, ΕΤ.ΓΕΝΝ..1965, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ενώ του αδερφού της
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΕΤ.ΓΕΝΝ. 1969, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Το ΑΠΘ όμως δεν άφησε άνεργη την κ.Καρανίκα, απόφοιτη Τ.Ε.Ι.!
Με την γνωστή πατέντα του «ερευνητικού προγράμματος» η κ.Καρανίκα «χώνεται» στο Πανεπιστήμιο και πληρώνεται με 1.200 ευρώ τον μήνα. Προφανώς στο γραφείο του κ.Παντή, για αυτό άλλωστε την πήρε μαζί του στον Ο.Λ.Θ..

Τα υπόλοιπα, αναζητείστε τα μόνοι σας στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έχει πολλά…..
Ας αφήσουμε και λίγη δουλειά στους δημοσιογράφους, μπας και σπάσει το απόστημα του «ειδικού λογαριασμού κονδυλίων έρευνας», που είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο ρουσφετολογικών προσλήψεων στο υπέροχο εργασιακό περιβάλλον του ΑΠΘ.

Υ.Γ. Ο γάμος στην Κωνσταντινούπολη έφερε πραγματική ευλογία σε όλο το παρεάκι, που πήγε στις 19/5/2012 εκεί. Όλοι αναβαθμίστηκαν, οι αδιόριστοι διορίστηκαν, οι μπάκουρες …ζευγάρωσαν και οι παντρεμένοι εξασφάλισαν και «αναπληρώτριες». Με τις ευλογίες της «1η φορά αριστερά» και τους δικούς σας φόρους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :