Αφού έσβησαν τα φώτα της προπαγάνδας στην Ειδομένη, οι "πρόσφυγες" επιδόθηκαν σε ότι ξέρουν καλά να κάνουν! Το πλιάτισικο και την καταστροφή!


Αυτά τα φαινόμενα από την μια, είναι φυσιολογικά… Σε μια κοινωνία που βρίσκεται κάτω από πολλαπλά πειράματα και ακροβατεί ανάμεσα σε αυτά και της βίαιης εισαγωγής στην πολυφυλετικότητα. Βεβαίως το μοντέλο «Ειδομένη», θα αποτελέσει βασικό στοιχείο «ανάπτυξης» σε όλη την επικράτεια της χώρας των Ελλήνων, ειδικά σε όσες περιοχές έχουν δεχθεί Hot Spot.

Το κοινοτικό κατάστημα Ειδομένης που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, διέρρηξαν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες χθες το βράδυ, προκειμένου να βρουν χώρο για να κοιμηθούν.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή, οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες διέρρηξαν το χώρο του γραφείου της σπάζοντας τις κλειδαριές και το μετέτρεψαν σε προσωρινό καταφύγιο.

«Εστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν». Επίσης, πρόσθεσε η Δήμαρχος, αγρότες της περιοχής καταγγέλλουν την κλοπή του πετρελαίου από τα τρακτέρ.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπεράσμα ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και παρατηρείται η πλήρης απουσίας της πολιτείας σε επίπεδο παροχής βοήθειας αλλά και τήρησης της τάξης.


πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :