Πουτ@νες πολιτικοί, Πουτ@να Δημ(ι)οκρατία!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Το περιστατικό που συνέβη στην συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου, με τον πολτικάντη Σούλτς να ζητάει την αποβολή του Στρατηγού Συναδινού, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, δείχνει το μίσος των νεοταξιτών έναντι των εθνικιστών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Μίσος που εκφράζεται πάντα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ένας διορισμένος υπαλληλάκος, με σπουδές στην χώρα του, ίσες με ενός αντίστοιχου ΙΕΚ στην Ελλάδα, ο Σούλτς - που πέφτει στα γόνατα μόλις βλέπει τον Θεοδωράκη - απέβαλλε "αμελλητί" μέσα από το ευραιο - χανείο τους τον Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό! Έναν Λεβέντη (όχι τον θιασώτη της οικουμενικής), με σπουδές, θητεία, ήθος και ανάστημα γιαγαντιαίο; Με Παράστημα και παράσημα να καλύψουν από πάνω ως κάτω χιλιάδες σαν τον Σούλτς!

Θα μου πείτε, μα δεν είναι το μόνο περιστατικό έκφρασης μίσους εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Εδώ διέσυραν με χειροπέδες το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, χωρίς κατηγορίες, δεν άνοιξε ρουθούνι* όταν δολοφονήθηκαν τα δυο παλικάρια, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης και τραυματίστηκε άλλο ένα, ο Αλέξανδρος Γέροντας!

Και θα σας πω, δίκιο έχετε. Αλλά, έχει ο γ@μωκαιρός γυρίσματα...

* Μετά την 1η Νοεμβρίου 2013 και τις δολοφονίες των δύο ηρώων,  δεν άνοιξε ρουθούνι, γιατί ήταν η υπευθυνότητα των Εθνικιστών που κράτησε πίσω τα γεγονότα και δεν επετεύχθη η αιματοχυσία που επεδίωκαν τα κόμματα του περίφημου συνταγματικού τόξου. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...!

Υ.Γ. Πάντως ο Στρατηγός δεν ήταν η πρώτη φορά που τους ξεφτίλιζε.
Στις 8 Ιουλίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στη συζήτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη και αναφέρθηκε στις κατάπτυστες υποδείξεις των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον της πατρίδας μας....Πάντως, 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :