Βιέννη: Ιρακινός λαθρομετανάστης βίασε άγρια αγοράκι σε δημόσια πισίνα


Σε σοκ βρίσκεται η Βιέννη, που αφού οι πολιτικοί της επέτρεψαν την παρουσία των λαθρομεταναστών, τώρα ζει έναν εφιάλτη κάθε τόσο.
Ένα από τα πλέον πρόσφατα περιστατικά, έχουν να κάνουν με τον βιασμό ενός παιδιού! 
Ένας 20χρονος Ιρακινός, ο οποίος μέσω της Ελλάδας και της βαλκανικής οδού βρήκε καταφύγιο στην Αυστρία, βίασε άγρια ένα δεκάχρονο αγοράκι σε δημόσια πισίνα.

Ο ίδιος είπε για την αποτρόπαια και κτηνώδη πράξη του στις αρχές της πως, αν και γνωρίζει πως αυτό που έκανε δεν είναι σωστό, είχε υπερβολική ανάγκη για σεξ.

Ο ιρακινός λαθρομετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά το αγόρι με βίαιο τρόπο σ΄ένα δωμάτιο κτιρίου της δημόσιας πισίνας "Resienbad" στη Βιέννη. 

Το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς φέρει τραύματα στο κορμάκι του. Όταν ο Ιρακινός βίασε το αγόρι, αυτό λίγα λεπτά αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, πλησίασε τον ναυαγοσώστη της πισίνας και του είπε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μετά ανέλαβε η αστυνομία. Την ώρα που το δεκάχρονο αγόρι ενημέρωνε το ναυαγοσώστη, ο Ιρακινός λαθρομετανάστης, ο οποίος εργαζόταν ως ταξιτζής στη Βιέννη, διασκέδαζε στην πισίνα πηδώντας από το βατήρα!

Υ.Γ. Aυτή η είδηση πάντως, εκτός των άλλων, φανερώνει και μία άλλη παράμετρος που λίγοι την έχουν "πιάσει". Αφού η συντριπτική πλειοψηφία των "προσφύγων και μεταναστών" είναι ΝΕΑΡΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ γυναίκες, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ (λόγω ηλικίας) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ (λόγω ισλαμοκουλτούρας) ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥΣ; 

Υ.Γ.2: Όταν σας λέμε κάποιοι,ότι πρόκειται για ΖΩΑ,είμαστε "ρατσιστές" και "ακραίοι".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :