Τρόμαξαν τόσο πολύ οι κομμουνιστές από την συγκέντρωση μας για τα Ίμια που μια εβδομάδα μετά γράφουν νέα χρυσαυγειάδα!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ολόκληρο άρθρο μας ετοίμασε το site των καπακούπηδων στο http://www.902.gr/eidisi/politiki/87990/hrysi-aygi-kai-nazi-kai-ypokrites#/0. 

Τίτλος: "Θέλει η ναζιστική Χρυσή Αυγή να κρυφτεί, αλλά η χαρά των Γερμανών ναζί κολλητών της δεν την αφήνει..." όπου αναφέρεται στους εκπροσώπους άλλων κομμάτων της Ευρώπης, οι οποίοι δήλωσαν "παρών" στην εκδήλωση των Ιμίων, που λόγω απαγορεύσεων τελικά πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία μας, επί της Λ.Μεσογείων με τεράστια επιτυχία. Κάτι που είναι σαφές πως τους έχει πειράξει.

Είναι κρίμα και άδικο να χάσει κάποιος τον χρόνο του για να εξηγήσει στους καπακούπηδες πως όταν φιλοξενείς κάποιους, τους τοποθετείς στο πλέον προβεβλημένο σημείο μιας εκδήλωσης, δίπλα στην εξέδρα, με χιλιάδες ανθρώπους μπροστά και κάμερες και δεν τους κρύβεις, αλλά χαίρεσαι που είναι εκεί και τιμούν μια ακραιφνής Ελληνική πολιτική - και όχι μόνο - εκδήλωση τιμής και μνήμης!

Πως να τα εξηγήσεις όμως αυτά, σε εκείνους που όπου ο κομμουνισμός έπαιξε βρόμικα "παιχνίδια" εις βάρος των λαών και υπέρ του πιο μαύρου φασισμού, το κόμμα τους, το ΚΚΕ, συμμετείχε;

Δείτε! Θα γινόταν ο συμμοριτοπόλεμος αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ; Θα υπήρχε "καπέλωμα" της μεταπολίτευσης, αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ; Θα ήταν η χώρα μας η τελευταία σταλινική δημοκρατία στην Ευρώπη, που λέει και ο Αρχηγός μας, αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ; Παντού συμμέτοχο και παντού συνένοχο.

Ντροπή για την Ελλάδα, η νομιμότητα του σταλινικού φασιστικού "απολιθώματος".

Και αν θέλετε να δείτε την ποιότητα του σταλινισμού που τους διακατέχει, μιλήστε με κάποιον κομμουνιστή, έστω νεαρό, που να μην έχει προλάβει να τον γεμίσει το δηλητήριο της προπαγάνδας της κομμουνιστικής λαίλαπας. Τολμήστε να διαφωνήσετε μαζί του παραθέτοντας του στοιχεία και θα βεβαιωθείτε για όσα γράφω...

Αποτελεί ιταμή πρόκληση και προσβολή νεκρών στην λειτουργία της δημοκρατίας, έστω και αυτής που λένε πως έχουμε, η παρουσία ενός κόμματος που έχει τα ίδια ακριβώς σύμβολα, τα σιχαμένα και αποτρόπαια σύμβολα των σταλινικών, κάτω από τα οποία σφαγιάστηκαν εκατομμύρια Ευρωπαίων.

Οι καπακούπηδες πάντοτε έπαιζαν έναν συγκεκριμένο "περιφερειακό" ρόλο και εφόσον δεν "καταδικάστηκε" σε λήθη από τον λαό όταν έπρεπε - φρόντισαν οι πολιτικοί βέβαια, με πρώτο τον "εθνάρχη" Καραμανλή - μπορεί και εξακολουθεί να τον παίζει. 

Κάποτε, βέβαια, το ΚΚΕ υπηρετούσε την Σταλινική Ρωσία και σήμερα δεν το ενοχλεί να υπηρετεί Αμερικανούς. Αλλά ποιος νοιάζεται μωρέ; Αν μπορεί κάποιος να τους πληρώνει τα "παχιά" χαλιά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να τους εξασφαλίζει κρατικές επιχορηγήσεις, συχνότητες και κάλυψη στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει στους εργαζόμενους που έχουν την ατυχία να εργαστούν κοντά του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να τους εξασφαλίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας με υπέρογκους μισθούς στον κρατικό μηχανισμό για τα στελέχη του, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον υπηρετούν με χαρά μεγάλη!!!

Η "κατσαρόλα" του ΚΚΕ να γεμίζει και από εκεί και πέρα δεν τους ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες...

Πως να τα εξηγήσεις όμως όλα αυτά σε κάποιους που θεωρούν πως ο λαός είναι "περιουσία" τους και όχι όμοιος τους. Γιατί, τα στελέχη του ΚΚΕ είναι πλούσιοι "εργατοτοπατέρες" και όχι εργάτες. Έχουν διαφορετικές ανάγκες από αυτούς τους οποίους υποτίθεται προστατεύουν. Αυτοί θέλουν τα εκατομμύρια των βουλευτικών μισθών και όχι τα επι­δό­ματα των ανέργων. Μπορεί ανά την Ελλάδα οι Έλληνες να πεινούν, μπορεί ακόμη και κάποιοι ξεγελασμένοι φτωχοί ΚΚΕδες να πεινάνε, αλλά μέσα στον Περισσό, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πείνα! Εκεί πάντα βρίσκονται οι λύσεις, και είναι πάντα εκείνες που συμφέρουν τα στελέχη του...


http://www.902.gr/eidisi/politiki/87990/hrysi-aygi-kai-nazi-kai-ypokrites#/0
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :