Θύματα παιδεραστίας στα κέντρα ανοιχτής κράτησης της Νορβηγίας! Σιγά... Παντού τα ίδια γίνονται...!


Το τι γίνεται στα κέντρα κράτησης του εξωτερικού το μαθαίνουμε κατά καιρούς! Μόλις τελειώσουν και τα κέντρα στην χώρα μας, η ελληνική κοινωνία θα έχει την δυνατότητα να μάθει από πρώτο χέρι τα νέα...!

Η αστυνομία της Νορβηγίας ανακοίνωσε πως ερευνά περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων με θύματα παιδιά, στα κέντρα φιλοξενίας της χώρας, παραδεχόμενη πως είναι πολύ πιθανό παιδεραστές να κακοποιούν συστηματικά τα παιδιά αυτά.

Αξιωματικοί έχουν αναλάβει να ερευνήσουν τις καταγγελίες πως παιδεραστές συχνάζουν στα μέρη αυτά και βάζουν στο στόχαστρό τους τα μικρά παιδιά, που πολλές φορές είναι και ασυνόδευτα, στα κέντρα προσφύγων όλης της χώρας.

Ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας διερεύνησης εγκλημάτων της Νορβηγίας δήλωσε πως "κάθε περίπτωση ερευνάται ξεχωριστά με μεγάλη προσοχή και με βάση τα στοιχεία που έχουμε ως σήμερα, θεωρώ πολύ πιθανό να έχουν κακοποιηθεί παιδιά πρόσφυγες από παιδεραστές".

Μόνο το 2015, περισσότεροι από 31.000 άνθρωποι έκαναν αίτηση ασύλου στην Νορβηγία, ενώ από αυτούς 5.300 είναι ασυνόδευτα παιδιά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :